Foto: AP/Scanpix/LETA
ASV uzņēmējs, tehnoloģiju magnāts Bils Geitss sociālajā tīklā "Twitter" publicējis paziņojumu, ka viņa laulībai pienācis gals.

"Pēc ilgām pārdomām un liela darba pie mūsu attiecībām mēs tomēr esam pieņēmuši lēmumu izbeigt mūsu laulību. 27 gadu laikā esam izaudzinājuši trīs lieliskus bērnus, izveidojuši labdarības fondu, kas strādā visā pasaulē un palīdz cilvēkiem veidot veselīgākas, labas dzīves. Mēs turpināsim kopā darboties šajā fondā, bet mēs vairs nevaram augt kā pāris kopā šajā nākamajā mūsu dzīves fāzē. Lūdzam saglabāt privātumu attiecībā uz mūsu ģimeni," tviterī agrā otrdienas rītā vēsta Bila Geitsa konts, kuram ir teju 55 miljoni sekotāju.

Geitsa paziņojums par laulības krahu pārsteidzis sociālā tīkla lietotājus, sekotāji pauž neizpratni par notikušo. Vēl tikai pirms gada Bils un Melinda Geitsi iegādājās vienu no visdārgākajiem īpašumiem Kalifornijā, vienlaikus jaunais pirkums ir tikai viens no vairākiem Geitsu ģimenes nekustamajiem īpašumiem.

65 gadus vecais "Microsoft" dibinātājs ar Melindu Frenču apprecējās 1994. gadā. Pāris sāka satikties 1987. gadā. Viņiem ir trīs bērni - Dženifera, Fēbe un Rorijs Geitsi.

Geitsa bagātība saskaņā ar "Bloomberg" miljardieru indeksu ir mērojama 130 miljardu ASV dolāru apmērā, ziņots šā gada sākumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!