Foto: Vida Press
57 gadu vecumā Lielbritānijas televīzijas zvaigzne Filips Šofīlds paziņojis, ka ir gejs. Rīta pārraides "This Morning" vadītājs ir viena no slavenākajām britu TV ētera "sejām".

Šofīlds 27 gadus pavadījis laulībā ar sievieti, viņam ir divas jau pieaugušas meitas. Par savu homoseksualitāti TV zvaigzne paziņoja "Instagram" sociālajā tīklā, kur pauda, ka pēc ilgstoša iekšējā konflikta nolēmis atklāt visiem patiesību.

Iecienītās rīta programmas "This Morning" vadītājs vēsta, ka ilgi cietis un jutis apjukumu tamdēļ, ka "nodarījis sāpes savai ģimenei". Bet tagad viņš ir gatavs "svinēt un lepoties" ar savu seksuālo orientāciju. Par radušos situāciju šovmenis arī runāja savā pārraidē.

Šofīlda paziņojums satriecis daudzus. Jo vairāk tāpēc, ka viņš un sieva Stefānija līdz šim publiskos pasākumos parādījās, sadevušies rokās un demonstrējot patiesi siltas jūtas savā starpā. Šofīlds Stefāniju satika deviņdesmito gadu sākumā, kad abi strādāja raidorganizācijā BBC. Pāris apprecējās 1993. gadā. Ģimenē piedzimušas divas meitas – 27 gadus vecā Mollija un 24 gadus vecā Rūbija.

Kā vēsta britu mediji, Šofīlda "iznākšanu no skapja" atbalstījusi gan sieva, gan meitas. Sievai viņš velta pateicības vārdus par neizmērojamu sapratni un nebeidzamu atbalstu, ko viņa sniegusi.

Savā paziņojumā TV "seja" vēsta, ka, neraugoties uz ģimenē valdošo sirsnību, homoseksualitātes dēļ dzīvē bijuši ļoti tumši brīži. Lai gan ģimene mēģinājusi viņu uzmundrināt, Šofīlds cietis no tā, ka nav spējis būt viņš pats.

"Jūs nekad nezināt, kas patiesībā slēpjas aiz šķietami nevainojamas dzīves. Kas liek ciest, kas traucē labsajūtai. Ar sievas un meitu palīdzību esmu gatavs beidzot atzīt: esmu gejs," paskaidrojis Šofīlds.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!