Foto: DELFI/Privātais arhīvs
Latvijā iecienītais pasākumu vadītājs un dīdžejs Toms Grēviņš nu vairs neslēpj, ka izjukusi viņa laulība ar influenceri Lauru Grēviņu, ar kuru kopā viņš bija kopš 2010. gada. Par Grēviņu pāra šķiršanos šodien vēsta izdevums "Privātā Dzīve".

Vēl šoziem Toms Grēviņš, lūgts apstiprināt vai noliegt runas par laulības krahu, portālam "Delfi" sacīja, ka šķīries nav. Tagad viņš komentāros ir tikpat lakonisks, žurnālam "Privātā Dzīve" apstiprinot, ka šķiršanās fakts atbilst patiesībai, taču neko sīkāk nepaskaidro.

"Jā, mēs ar Lauru esam šķīrušies," izteicies dīdžejs. Arī Laura Grēviņa pēdējā gada laikā sociālajos tīklos publisko dažādas privāta rakstura pārdomas, kur caur puķēm nolasāma kāda sāpe. Piemēram, kāzu astotajā gadadienā viņa rakstīja: "Pēdējā laikā gan ļoti daudz strādāju ar to, ka es varu būt, kas vēlos, un izdarīt izvēles, kas var šķist pareizas tikai man. Apnicis baidīties, taisnoties, pielāgoties, atbilst kaut kādam citu iedomātam tēlam par mani."

Arī nesen viņa deva mājienus, ka savā lokā vienmēr uzskatīta par to "ērto" cilvēku, kas visiem pielāgojas. Jau ilgāku laiku laulības gredzenu nenēsā ne Laura, ne Toms, novērojusi "Privātā Dzīve".

Grēviņš savu divu bērnu māti, kulinārijas žurnālisti Lauru Skudrīti satika 2010. gadā, pēc trim gadiem abi apprecējās, sievai pieņemot Toma uzvārdu. Drīz pēc kāzām pasaulē nāca pāra pirmais dēls Everts un pēc trim gadiem arī Edvīns.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!