Foto: Vida Press
Medija "Insider" rīcībā nonākuši pērn mirušās Ivanas Trampas testamenta dokumenti – izrādās, viņa jau 2019. gadā uzrakstījusi savu pēdējo gribu un notariāli apstiprinājusi visai smalki sadalītu mantojumu. Pusgadu pēc nāves bagātības nu ir sadalītas. Savu bērnu tēvu, bijušo ASV prezidentu Donaldu Trampu, viņa atstājusi bešā.

Čehu izcelsmes modeles Ivanas Trampas kopējā bagātība aplēsta 34 miljonu ASV dolāru vērtībā – tajā ietilpst gan nekustamais īpašums, gan rotaslietu kolekcija, gan viņas iespaidīgā kažokādu kolekcija. Ar to visu lielākoties rīkoties drīkstēs trīs viņas un Donalda Trampa kopīgie bērni – Donalds Tramps jaunkais, meita Ivanka Trampa un jaunākais dēls Ēriks Tramps.

Savu bērnu tēvam dāma nav novēlējusi neko. Taču viņa pati atdusas Trampam piederošā zemesgabalā.

Ivana Trampa testamentu izveidoja 2019. gadā, kad vēl bija precējusies ar savu trešo vīru, itāļu aktieri Rosano Rubikondi. Testamentā bija iekļauts arī vīrs, taču šis cilvēks 49 gadu vecumā no melanomas nomira gadu pirms pašas Trampas. Vīram bija paredzēts mantot viņai piederošo dzīvokli Sentropēzā, taču nu arī tas palicis bērniem.

Saskaņā ar Trampas izteikto gribu, nauda no kažokādu un rotu pārdošanas paliek bērniem, bet atlikušās drēbes viņa novēlējusi Pestīšanas armijai un Sarkanajam krustam. Viņas dzīvoklis Floridā, kā arī mīļais Jorkšīras terjers (nosaukts par Taigeru Trampu) atstāts Trampas draudzenei Dorotijai Karijai, kura sākotnēji bija viņas bērnu auklīte, bet tad abas kļuva par draudzenēm uz mūžu.
Foto: Vida Press
Trampas pēdējā pastāvīgā dzīvesvieta – 17 istabu māja Ņujorkā – tika pārdota par 26 miljoniem dolāru, naudai paliekot bērnu rīcībā. Nams ir īpaši grezns – 1879. gadā celts, viss vienā zeltā un drapērijās. Kopumā viņas nekustamā īpašuma portfelis ietver īpašumus ASV, Čehijā un Francijā, un viss, atskaitot Floridas dzīvokli, atstāts bērniem. Trampas māja pārdota, jo tā bija arī viņas nāves vieta – sieviete nokrita pa kāpnēm un zaudēja dzīvību.

Donalds un Ivana Trampi bija precējušies no 1977. līdz 1992. gadam. 1988. gadā viņa kļuva par ASV pilsoni. Pēc šķiršanās abu attiecības palika sarežģītas.

Ivana Trampa devās mūžībā 73 gadu vecumā pērn 14. jūlijā. Bērēs piedalījās arī Donalds Tramps ar savu pašreizējo sievu Melāniju, visi bērni un mazbērni.
Foto: Vida Press
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!