Foto: Privātais arhīvs

Futbola zvaigzne Krištianu Ronaldu un viņa draudzene Džordžīna Rodrigesa ar "Instagram" palīdzību informējuši savus fanus, ka ģimene nu ir mājās no slimnīcas ar jaundzimušo meitu. Viņas dvīņubrālis dzemdībās neizdzīvoja.

"Džo un mūsu meitiņa beidzot ir kopā ar mums," attēlu komentēja futbolists, vienā rokā turot dažas dienas veco zīdaini, "tagad mums jābūt pateicīgiem par šo dzīvību, kuru tikko sagaidījām pasaulē".

Ronaldu pauda pateicības vārdus par labajiem vārdiem, ko saņēmis šajā grūtajā laikā: "Jūsu atbalsts ir ļoti svarīgs, mēs visi jutām patiesu cieņu un mīlestību pret mūsu ģimeni," sacīja piecu bērnu tētis.

Jau vēstījām, ka pērnā gada oktobrī pasauli pāršalca ziņa, ka Ronaldu būs vēl viena dvīņu pāra tēvs – 37 gadus vecā modele Rodrigesa gaidīja dvīnīšus, taču radībās izdzīvoja tikai meitenīte, zēns devās mūžībā.

Ronaldu jau audzina vienu dvīņu pārīti – Evu un Mateo, kuri pasaulē nāca ar surogātmātes palīdzību 2017. gada 8. jūnijā.

Ronaldu ar spāņu izcelsmes modeli Rodrigesu ir kopā jau vairākus gadus, tajā pašā 2017. gadā pasaulē nāca abu pirmais bērns, meita Alana. Futbolistam ir arī pirmdzimtais dēls Krištianu, kuram nu jau 11 gadu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!