Foto: F64

Trešdienas, 26. marta, vakarā restorānā TAO Lounge ar klusu pasēdēšanu tuvāko draugu un atbalstītāju lokā savu jaunāko veikumu literatūrā prezentēja jaunā rakstniece, televīzijas šova Pelnrušķīte uzvarētāja Kristīne Teilāne (attēlā).

Pašmāju literatūras lauciņā Teilāne sevi pieteica 2012. gadā ar stāstu krājumu Odinochka jeb Vientuļniece, bet šonedēļ viņa plašākas sabiedrības vērtējumam nodeva grāmatu Šī nav telefonsaruna.

Kā vēsta jaunās rakstnieces pārstāvji, grāmatā apkopoti 15 autobiogrāfiski, provokatīvi, neparasti un šokējoši stāsti, kas satur plašu emociju gammu, ko var izjust tikai bērns, vērodams savu neparasto tēvu dažādās dzīves situācijās, no kurām izkļūt sveikā dažreiz šķiet gluži neiespējami.

Sumināt Teilāni lielajā dienā bija ieradies krietns pulciņš viņas daiļrades cienītāju - starp viesiem bija sabiedrības dāmas Svetlana Loeva un Kristīne Lindenblate, šova Okartes skatuve dalībniece Laura Raila un citi.

Par lielisku pasākuma atmosfēru rūpējās jaunā dziedātāja Signe Dzene, un tāpat pasākuma viesiem bija iespēja vērot dažādus maģiskus trikus, iluzionista Jura Gavrilova izpildījumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!