Foto: F64

Šovasar par sava pirmdzimtā māti kļuva šova Pelnrušķīte uzvarētāja Kristīne Teilāne (attēlā), bet tagad tapis zināms, ka pievilcīgās tumšmates un tetovēšanas meistara Agra Krūmkalna dēliņam dots visnotaļ neparasts vārds.

Teilāne savu atvasi nosaukusi par Laru Alenu, un, kā vēsta izdevums Kas Jauns, vārds dots, iedvesmojoties no jaunajai māmiņai tik mīļās dāņu režisora Larsa fon Trīra personības.

Iespējams, ka otrs vārdiņš bērnam dots kā veltījums izcilajam amerikāņu literātam Edgaram Alanam Po, par kura daiļradi Teilāne jūsmo tik ļoti, ka savulaik uz rokas viņa pat uztetovējusi rakstnieka ģīmetni un viņa parakstu.  

Latvijas pagaidām vienīgā oficiālā "pelnrušķīte" savulaik intervijās stāstījusi, ka tieši Edgara Alana Po darbi viņu iedvesmojuši rakstīt grāmatas - pērn tika prezentēts viņas pirmais stāstu krājums Odinochka jeb Vientuļniece, bet drīz pie lasītājiem nonākšot jauns traģikomisku stāstu apkopojums.

Kļūšana par māmiņu meiteni arī iedvesmojusi sava dēliņa drēbīšu apgleznošanai. Tāpat viņa turpina apgūt tetovēšanu pie sava mīļotā vīrieša, bet ar laulību plāniem laimīgie Lara Alena vecāki nesteidzas.

"Kāzas nav mana prioritāte. Citas sievietes varbūt domā, ka tā ir stabilitāte attiecībās, taču es tāpat esmu droša un pārliecināta par savām attiecībām ar Agri," žurnālam Kas Jauns atzinusi Teilāne.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!