Foto: Privātais arhīvs

Rakstniece un šova Pelnrušķīte uzvarētāja Kristīne Teilāne (attēlā) jau lepojas ar vairākiem iespaidīgiem tetovējumiem, un tagad daudzajiem ķermeņa zīmējumiem viņa pievienojusi vēl vienu – pievilcīgā tumšmate uz savas miesas uztetovējusi trusi.

Kristīnes kreisās roka ir īsts mākslas darbs, kuru sedz vairāki zīmējumi ar ļoti īpašu nozīmi - uz šīs ķermeņa daļas viņa ietetovējusi pati savu portretu, kā arī mākslinieces Frīdas Kalo un rakstnieka Edgara Alana Po ģīmetnes.

Jau pērnā gada vasarā, kad "pelnrušķīte" savu miesu izdaiļoja ar Frīdas portretu, viņa sarunā ar DELFI Izklaide pastāstīja, ka laika gaitā labprāt aptetovētu pilnīgi visu roku, un aizvadītajā nedēļā viņa beidzot spērusi soli tuvāk savam sapnim.

Rakstniece sava vīra tetovēšanas meistara Agra Krūmkalna pavadībā tikusi pie jauna zīmējuma - Kristīne savas kreisās rokas mākslas darbu klāstu papildinājusi ar tetovējumu, kurā iemūžināts Marta Zaķis no Luisa Kerola stāsta Alise Brīnumzemē.

Talantīgā rakstniece tetovēšanas procesu iemūžinājusi arī bildēs, un vēlāk šos iespaidīgos foto, kuros redzams, kā "pelnrušķītes" miesā tiek ievadīta tinte, Kristīne izlikusi arī publiskai apskatei vietnē Facebook.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!