Foto: Privātais arhīvs

Žurnāla Playboy dibinātājs Hjū Hefners un viņa līgava Kristala Harisa (abi attēlā), kura pirms gada viņu atstāja četras dienas pirms plānotajām kāzām, atkal ir kopā.

Astoņdesmit piecus gadus vecais Hefners sociālajā tīklā Twitter publicējis fotogrāfiju, kurā viņš redzams kopā ar atgūto draudzeni. Kristala ir 60 gadus jaunāka par savu līgavaini – viņa šogad kļuvusi 25 gadus veca. 

Fotogrāfijā pāris izskatās laimīgs – Hefners tērpies savā tradicionālajā zīda halātā, bet Kristalai mugurā ir auguma formas demonstrējošs peldkostīms.

Harisa arī atzinusi, ka atgriezusies pie Hefnera. "Jā, es atkal esmu viņa meitene numur 1. Un mēs esam laimīgi. Ceru, šoreiz iztiksim bez problēmām," savā Twitter profilā ierakstījusi blondā modele.

Ne Harisa, ne Hefners gan neatklāj, kas pamudinājis viņu atgriezties pie pamestā līgavaiņa. Tikai mēnesi pēc šķiršanās Kristala presei pasūrojās, ka sekss ar Hefneru viņai bijis tikai vienu reizi un ilga "aptuveni divas sekundes."

Ekstravagantais pāris saderinājās aizpagājušā gada decembrī, bet jau tolaik daudzi izteica šaubas, vai kāzas jebkad notiks.

Hjū Mārstons "Hefs" Hefners dzimis 1926. gada 9. aprīlī Čikāgā. Viņš studējis psiholoģiju Ilinoisas universitātē un vēlāk strādāja par prestižā žurnāla Esquire reklāmas nodaļas redaktoru.

Žurnāls Playboy sāka iznākt 1953. gadā. Jauno izdevumu sākotnēji bija iecerēts nosaukt par Stag Party, bet Hefners no šīs domas atteicās, lai nenāktos konkurēt ar tolaik populāro vīriešu žurnālu Stag Magazine.

Hefners jau bijis divreiz precējies – ar Milliju Viljamsu un Kimberliju Konradu. Viņai meitai Kristijai ir 57 gadi, un viņa strādā Playboy korporācijā. Dēlam Deivids ir programmētājs, bet jaunākajiem bērniem Hjū Mārstonam un Kūperam ir attiecīgi 17 un 19 gadi.

Hefnera mīļāko skaitu grūti aprēķināt, bet baumo, ka viņas visas, pateicoties attiecībām ar Playboy impērijas vadītāju, varējušas kļūt par žurnāla mēneša meitenēm. Zīmīgi, ka pazīstamākās no viņām tolaik bija ne vecākas par 20 gadiem. 

Pēc šķiršanās no otrās sievas Kimberlijas 1999. gadā Hefners nolēma neaprobežoties ar vienu mīļāko, un Playboy savrupmājā sāka mitināties trīs vai četras mīļākās vienlaicīgi. Turklāt visas Hefnera harēma daiļavas bija līdzīga tipa – blondīnes ar lielām krūtīm.

Kā atzinis pats Hjū, viņš visu dzīvi meklējis nevis vienkārši ideālo sievieti, bet sievietes, kas līdzinātos meitenei, kas dzīvojusi kaimiņos viņa pusaudža gados: viņa joprojām naktīs rādoties viņa erotiskajos sapņos.

Hefners sastādījis testamentu, kurā noteikts, ka viņš vēlas tikt apglabāts Vestvudas kapsētā blakus pirmajai Playboy modelei Merilinai Monro. Par nāvi enerģiskais sirmgalvis izsakās kā par romantisku piedzīvojumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!