Foto: Publicitātes foto/Privātais arhīvs
Pēc septiņu gadu draudzības par precētu sievu kļuvusi populārā kriminālziņu raidījuma "Degpunktā" vadītāja Diāna Eisaka. Viņa pieņēmusi vīra uzvārdu un nu ir Eisaka-Vasilevska, šodien ziņo izdevums "Privātā Dzīve".

Diāna jau septiņus gadus draudzējas ar Jāni Vasilevski, abiem ir arī kopīgs dēls Ignats, kuram jau četri gadi.

Pāris pagājušā gada decembrī nolēmuši savas attiecības noformēt oficiāli, taču draugiem un radiem tika īstas "pārsteiguma kāzas", proti 14. maijā mīlnieki uzrīkoja vienkārši Diānas dzimšanas dienas ballīti ar sporta spēlēm un zupas vārīšanu virs ugunskura, un tikai pasākuma laikā ļaudis uzzināja, ka patiesībā ieradušies kāzu svinībās.

"Aizdomas, ka tā nebūs tikai mana dzimšanas diena, bija tikai dažām manām draudzenēm," žurnālam "Privātā Dzīve" atklāj TV seja.

Laulību ceremonija notikusi uz gleznainas pussalas Kurzemē, līgavai mugurā velkot Latvijā darinātu kleitu un mātes adītu jaciņu. Pāra zeltnesi nu rotā zelta gredzeni, kuri esot tik gruntīgi, ka kalpošot līdz mūža beigām.

Vasilevsku pāris nolēmis medusmēnesi baudīt šoruden, bet tūlīt pēc kāzām abi vienu nedēļu pavadīja viesnīcā, baudot dažādas relaksējošas procedūras.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!