Foto: LETA

Latvijas Radio un Latvijas Televīzijas žurnāliste Sandra Kropa 21. novembrī izgājusi pie vīra, šonedēļ raksta izdevums "Privātā Dzīve".

Ar Sergeju Kaļužniju Sandra iepazinusies pērnā gada augustā dakteru Klaunu atlasē. Nu abi apprecējušies, un žurnāliste savam uzvārdam pievienojusi vīra uzvārdu.

Kāzas ārkārtējās situācijas laikā bijušas slepenas – tādas, ka pat viesi nav zinājuši, kāpēc ieradušies. Abi salaulājušies Salacgrīvas novadā, kas abiem ir mīļa vieta. Tā kā kāzas notikušas uz terases atpūtas mājā "Pļavas" (Ainažos), ar Covid-19 saistītie ierobežojumi tās ietekmējušas tikai daļēji, jo vairāk par desmit viesiem jaunais pāris nemaz nav vēlējušies.

"Visi, izņemot lieciniekus, domāja, ka ierodas uz brāļa dēla dzimšanas dienas svinībām. Tikai notikuma vietā uzzināja par kāzām," žurnālam "Privātā Dzīve" teic Kropa.

Kāzu dienā viņai mugurā bijusi balta, gara kleita, ko Kropa jau pirmajā uzlaikošanā sajutusi kā savējo.

Par jauno vīru Sandra teic siltus vārdus: "Sergejs ir cilvēks, ar kuru jūtos uz viena viļņa. Ar viņu ir neizsakāmi viegli un interesanti gan nopietnās sarunās, gan jokojot. Viņam ir brīnišķīga humora izjūta. Viņš ir vīrietis, ar kuru ir sajūta, ka dzīve ir skaista un es esmu tās daļa".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!