Foto: Publicitātes foto/DELFI/Arkady Gluhih/Privātais arhīvs

Svētdien, 11. septembrī, Latvijā tiek atzīmēta Tēva diena, un šajā sakarā "Delfi Izklaide" atgādina piecus populārus tēvus, kuru daiļās atvases uzmirdzējušas šovbiznesā.

Alise un viņas īstais "mužiks"

Foto: Sputnik/Scanpix/LETA

Starp populārākajām modelēm Latvijā noteikti ierindojama hokeja leģendas Oļega Znaroka meita Alise, kura jau vairākus gadus ar panākumiem strādā gan Latvijā, gan ārvalstīs.

Intervijās daiļā meitene nekad nav slēpusi savu lielo mīlestību pret tēti, un arī savās sociālajos tīklos publicētajās bildēs tētis trāpās gana bieži.

"Ja runā vienkārši un banāli, mans tētis ir īsts "mužiks". Mēs vienmēr ģimenē esam uzskatījuši, ka tēvs sevī iemieso visu, kādam ir jābūt īstam vīrietim," šajā pavasarī izdevumam "Р-Спорт" stāstīja Alise.

Muzikālā pusaudze Tīna

Foto: Privātais arhīvs/LETA
Šī gada maijā pašmāju šovbiznesā ar angļu grupas "Daugther" dziesmas "Candles" kaverversiju debitēja "Radio SWH" valdes priekšsēdētāja Jāņa Šipkēviča 16 gadus vecā meita Tīna.

Viņa arī muzicē kopā ar brāli Jāni Šipkēvicu junioru, šovasar uzstājās kā solomāksliniece un izpelnījusies gana lielu mediju uzmanību.

"Visi vienmēr saka: tu esi līdzīga mammai, tētim arī, bet brālim esi līdzīga visvairāk," šovasar žurnāla "Shape" jūlija numurā stāstījusi Tīna.

Viņa arī atklājusi, ar ko atšķiras no savām vienaudzēm. "Runājot par pusaudžu kompleksiem un sadraudzēšanos ar spoguļattēlu, man ar to nekad nav bijušas grūtības. Protams, ik pa laikam, kā jau ikkatrai sievietei, uz nerviem krīt kāda nianse," atzinusi jauniete.

Manai vienīgajai - 16!

A photo posted by Janis Sipkevics (@janissipkevics) on May 29, 2016 at 10:43pm PDT

Seržanta meita Marta šovbiznesā neraujas

"Ikdienā es mācos Rīgas 49. vidusskolā 11. klasē. Dejoju tautas dejas TDA "Uguntiņa". Miks man uzrakstīja sociālajā tīklā "Instagram", vai neesmu ieinteresēta aiziet uz interviju saistībā ar klipu. Tā nu es aizgāju, un jau pēc dažām dienām sākām filmēt klipu.

Bondars un viņa Džūlija

Foto: Publicitātes foto/LETA
Kā "Delfi Izklaidei" atklāja aģentūras 2bmodels pārstāve Laila Pudule, meiteni uz aģentūru uzaicināja Laura Blaubuka, kura Džūliju bija pamanījusi Positivus festivālā – savu lomu te spēlējusi meitenes skaistā stāja, kas Džūlijai piemīt no aizraušanās ar dejošanu.

Modes industrijā, bet ne kā modele – Anita Irbe

Foto: DELFI/LETA

Pirms trim gadiem Rīgas modes nedēļā par vienu no fotografētākajām daiļavām kļuva Anita Irbe, leģendārā hokeja vārtsarga Artūra Irbes meita, kura ilgāku laiku bija studējusi ASV.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!