Foto: Privātais arhīvs
Bērnu modes blogere Santa Pīlēna un arhitekts Mārtiņš Pīlēns kopā ar bērniem šovasar pārcēlušies uz dzīvi Austrijā. Pāris nolēmis pieņemt jaunus izaicinājumus.

Pīlēna izdevuma "Privātā Dzīve" jaunākajā numurā norādījusi, ka "pārcelšanās saistīta ar mūsu profesionālo darbību produktu dizaina un arhitektūras jomā".

Šampanieša bāra un veikala "Modernists" īpašniekiem uz Austriju līdzi devušies arī visi četri bērni – gan pāra kopīgās meitas Frīda un Ģertrūde, gan arī dēls Andrejs un meita Maija no Santas pirmās laulības ar mūziķi Māri Mihelsonu.

"Austrija mums abiem ar vīru ir tuva jau vairāk nekā desmit gadu. Mārtiņš šeit ir studējis arhitektūru Vīnes Mākslas akadēmijā. Es savukārt priecājos būt tādā sinerģijā ar dabu un kultūru.

Arī mūsu četriem bērniem varam piedāvāt lieliskas izglītības iespējas un mierīgu vidi, dzīvošanu saskaņā ar dabu," tā Santa.

Pāris ieplānojis veikalu-bāru, kā arī citus projektus Latvijā vadīt attālināti, un Pīlēna norādījusi, ka "plānojam arī periodiski apciemot savu ģimeni Latvijā". "Mūsdienu pasaulē viss ir tepat blakus, vairs nav izteiktu robežu," piebildusi Santa.

View this post on Instagram

#weekenders

A post shared by Santa Pilena (@kidsgazette) on Aug 4, 2019 at 7:48am PDT

View this post on Instagram

My GANG aka table for six, please!

A post shared by Martins Pilens (@martinspilens) on Jun 22, 2019 at 12:45am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!