Foto: Vida Press
Pasauli satricinājusi vēsts, ka par policistiem pārģērbušies bruņoti laupītāji Parīzes viesnīcā aplaupījuši amerikāņu sabiedrības dāmu un TV šovu zvaigzni Kimu Kardašjanu (attēlā). Tabloīdi noskaidrojuši sīkākas notikuma detaļas.

Pirmdien Parīzes policija paziņoja, ka viesnīcā, kurā apmetusies Kima, ielauzušies bruņoti vīri un nozaguši viņai dārglietas aptuveni sešu miljonu eiro vērtībā, kā arī četrus miljonus eiro vērtu gredzenu un divus telefonus.

Laupītāji bija saslēguši rokudzelžos naktssargu un pieprasījuši, lai tas viņus aizvestu uz Kardašjanas numuru. Zināms, ka incidentā bija iesaistīti pieci maskās tērpti un bruņoti ļaundari, kuri bija ģērbušies policistu formās.

Ārvalstu mediji vēsta, ka Kima nelaimīgas sakritības dēļ numuriņā bija atstāta bez miesassarga uzraudzības – tēvainis tajā laikā bija devies Parīzes ielās līdzi viņas māsai Kortnijai.

Divi no laupītājiem ielauzušies Kimas numuriņā un bijuši īpaši vardarbīgi. Tabloīdu rīcībā nonākusi informācija, ka ļaundari piespieduši pie Kardašjanas deniņiem pistoli un piedraudējuši viņu nogalināt. Tad viņa sasieta un iesprostota vannasistabā.

Kardašjanas preses pārstāvis izdevumam "The Daily Mail" apstiprinājis, ka Kimai nācies lūgties, lai viņu nenogalina. Sieviete mēģinājusi atmaidzināt noziedznieku sirdis, sakot, ka viņai ir jārūpējas par diviem bērniem.

Visbeidzot laupītāji Kimu ieslēguši vannasistabā, bet no notikuma vietas aizbēguši ar divriteņiem. Vēlāk Kardašjanas pārstāvis pavēstīja, ka "viņa ir satricināta, bet fiziski neskarta".

Tabloīdi izpētījuši, ka nozagtais gredzens, iespējams, ir otrs saderināšanās gredzens, kuru Kimai septembrī uzdāvināja reperis Kanje Vests.
Foto: Vida Press
Kā liecina Kardašjanas "Snapchat" profilā publicēts sižets, pāris stundas pirms laupīšanas viņai tas atradies pirkstā.

Mediji vēsta, ka Kima policijā sniegusi liecību, un tad taisnā ceļā devusies uz lidostu, lai atgrieztos ASV. Policisti aptaujājuši arī viņas viesnīcas numuriņa kaimiņus.

Aizdomās par līdzdalību noziegumā tiek turēts kāds dedzīgs paparaci, kurš pēdējās dienās, ko Kardašjana pavadījusi Parīzē, cītīgi sekojis līdzi viņas ikdienai. Izvirzīta versija, ka viņš, iespējams, bijis informators, kurš laupītājiem sniedzis ziņas par Kimas gaitām.

Kardašjana Parīzē bija ieradusies uz modes nedēļu, taču viņu piemeklēja viena liksta pēc otras. Atgādinām, ka aizvadītajā nedēļā viņai uzbruka ukraiņu žurnālists, kurš centās nobučot daiļavas izdaudzināto dupsi.

Foto: Vida Press
Laupīšana, kuras laikā pamatīgi izrevidēta Kardašjanas rotu kolekcija, atspoguļota visos lielākajos tabloīdos, taču sabiedrības novērtējums ir neviennozīmīgs. Tā, piemēram, interneta huligāni sociālajos tīklos uzjautrinās par Kimas nelaimi un to, cik liela uzmanība pievērsta šim notikumam, un apšauba notikumu patiesumu, norādot, ka viss, kas saistīts ar Kardašjanu klanu, ir neīsts.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!