Foto: Vida Press
Supermodeles Sindijas Kroufordes meita Kaia Džordana Gerbera (attēlā) šoruden atzīmēja 15 gadu jubileju, un ārvalstu mediji nebeidz vien jūsmot, par kādu skaistuli viņa izaugusi.

Lielu mediju ievērību izpelnījušies nesen tapuši paparaci kadri, kuros Kroufordes meita bikini iemūžināta pludmalē. Tabloīdi steidz vēstīt, ka Kaia no savas mammas pārmantojusi visas labākās izskata iezīmes.

Mediji ziņo, ka momentuzņēmumi tapuši Maiami – Krouforde Ziemassvētku brīvdienās kopā ar ģimeni izbaudījusi laisku atpūtu pludmalē. Savukārt sensāciju mednieki ar kamerām slepus sekojuši līdzi slaveno ļaužu izklaidēm.

Kamēr māmiņa sauļojusies, viņas abi bērni – meita Kaia un dēls Preslijs – aušojušies okeānā, spriņģojuši pa pludmali un māžojušies, kā jau tas tīņiem piedien.

Lai gan Kroufordes dēls Preslijs, protams, ir īsts gardumiņš un mediji jau agrāk apjūsmojuši viņa daili, šoreiz lauvas tiesu uzmanības izpelnījusies viņa māsa, kura, starp citu, pamazām iet savas mammas pēdās – jomas profesionāļi viņai paredz daudzsološu modeles karjeru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!