Foto: instagram.com/rudkovskayaofficial

Par vienu no populārākajiem un ietekmīgākajiem, bet tajā pašā laikā arī sabiedrībā vispretrunīgāk vērtētajiem Krievijas šovbiznesa aprindu pāriem dēvējami bijušais daiļslidotājs Jevgeņijs Pļuščenko un viņa laulātā draudzene, producente Jana Rudkovska. Abi bieži vien šokējuši ar savu vaļsirdību un publiskām atklāsmēm par privātām ģimenes lietām, un nesen godalgotā sportista sieva intervijā izklāstījusi ne tikai savu reproduktīvo veselību, bet arī atklājusi – viņi ar vīru nolēmuši izmantot surogātmātes pakalpojumus.

Rudkovska, kurai 2. janvārī apritēs 45 gadi, ir trīs bērnu mamma. No pirmās laulības ar Krievu biznesmeni Viktoru Baturinu viņai ir divi pieauguši dēli. Savukārt savienībā ar Pļuščenko pirms sešiem gadiem piedzima dēls Aleksandrs jeb vienkārši Saša, kurš tiek audzināts par nākamo daiļslidošanas čempionu.

Nesenā intervijā Krievijas izdevumam "Hello!" Rudkovska pastāstījusi, ka viņa ar vīru plāno ģimenes pieaugumu un ļoti vēlas meitiņu. Tas varētu notikt jau pavisam drīz. Tiesa, vairāku iemeslu dēļ bērnu iznēsās surogātmāte.

Kā atklājusi Rudkovska, viņa piedzīvojusi vairākas neveiksmīgas mākslīgās apaugļošanas un viņai veiktas ļoti spēcīga hormonu terapija. Producenti satrauc arī viņas vecums, tāpēc pieņemts lēmums izmantot surogātmātes pakalpojumus.

"Līdz 40 gadu vecumam tas ir vienkāršāk, bet man jau ir 44 gadi. Pastāv liels risks, ka var rasties komplikācijas. Iedomājieties, kā tas bija: es saņēmu desmit embrijus, bet pēc ģenētiskās analīzes izrādījās, ka tikai viens no tiem ir labs. Tas bija izmēģinājums. Un man bija jāpieņem lēmums – veikt vēl vienu mākslīgo apaugļošanu vai izmantot surogātmāti, jo es lieliski apzinos, ka šī ir mana pēdējā iespēja. Varu vēlreiz mēģināt mākslīgo apaugļošanu, bet neviens neko negarantē – var izdoties un var arī neizdoties," klāstījusi Rudkovska.

Producente un viņas slavenais vīrs jau ir atraduši piemērotu surogātmāti, ar kuru vēl atlicis tikai nokārtot formalitātes un parakstīt papīrus.

Rudkovska paudusi cerību, ka šī sieviete kādu laiku padzīvos kopā ar viņas ģimeni un solījusi, ka bērna iznēsātāju nodrošinās ne tikai materiāli, bet arī pieņems viņu kā daļu no savas ģimenes. "Ja viņai pienāks grūti laiki, mēs nekad viņu nepametīsim, atbalstīsim un palīdzēsim," apgalvojusi Pļuščenko sieva.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!