Foto: F64

Neilgi pēc tam, kad 2012. gadā rakstniece Kristīne Teilāne (attēlā) plūca uzvaras laurus televīzijas šovā Pelnrušķīte, medijus pāršalca kādas dāmas paziņojums, ka Kristīne viņu fiziski iespaidojusi. Šī lieta nonāca arī likumsargu uzmanības lokā, taču tagad tapis zināms, ka viss atrisinājies laimīgi.

Toreiz Teilāni vienoja romantiskas attiecības ar Kasparu Gaili, taču neilgi pēc šova beigām atklājās, ka viņam bijis romāns ar sievieti vārdā Sandija Logina, kura publiskajā telpā paziņoja, ka Kristīne, greizsirdības mākta, esot ielauzusies viņas dzīvoklī un fiziski iespaidojusi.

"Nekas no tā, kas bija rakstīts protokolā, neguva apstiprinājumu, tāpēc lieta ir izbeigta. Uzreiz gan jāsaka - protokolā bija stipri mazāk apzsūdzību, nekā pirms tam šī sieviete bija man veltījusi presē," sarunā ar DELFI Izklaide pastāsta Teilāne.

Viss process ildzis aptuveni pusotru gadu, un Kristīne jau no paša sākuma zinājusi, kāds būs šīs apsūdzības iznākums. "Tas viss bija pilnīgs absurds un fantāzijas. Ja godīgi, biju jau pieradusi pie tā visa, tādēļ nevarētu teikt, ka tagad jūtu milzīgu atvieglojumu.

Jau no sākuma zināju, kā tas viss beigsies, taču nebiju domājusi, ka šis process vilksies tik ilgi. Tā jau mēdz teikt, ka mazsvarīgas lietas, kāda bija arī šī, tiek noliktas malā," noslēgumā saka Teilāne.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!