Foto: Vida Press

Parīzes policijas pārstāve pieļauj, ka realitātes šovu zvaigznes Kimas Kardašjanas aktivitātes sociālajos tīklos padarījušas viņu par laupītāju mērķi.

Kā jau ziņots, svētdien par policistiem pārģērbušies bruņoti laupītāji Parīzes viesnīcā Kimai Kardašjanai nolaupīja dārglietas desmit miljonu eiro vērtībā, paziņoja Francijas policija. 35 gadus vecā divu bērnu māte bija ieradusies Francijas galvaspilsētā uz Parīzes modes nedēļu.

Kardašjanai tika nolaupīta dārglietu kastīte ar četrus miljonus eiro vērtu gredzenu, kā arī citām mantām, kuru vērtība bija no pieciem līdz sešiem miljoniem eiro.

Dažas dienas pirms tam Kardašjana sociālajos tīklos bija publicējusi fotogrāfiju, kurā uz viņas pirksta redzams gredzens ar lielu dārgakmeni.

"Šādi incidenti Parīzē ir retums. [Kardašjana] ir pasaulslavena zvaigzne. Nejauciet to, kas notika ar viņu un kas, visticamāk, bija organizētas komandas izplānota darbība, ar uzbrukumu tūristam Parīzes Dievmātes katedrāles priekšā vai kādā citā tūrisma objektā Parīzē," norāda policijas pārstāve Žanna Primevē.

"Ja nemaldos, tad Kimai Kardašjanai tviterī ir vairāk nekā 48 miljoni sekotāju. Es domāju, ka tas tikpat labi varēja notikt arī jebkurā citā valstī," viņa uzsver. "Uzbrukums bija vērsts pret slavenību, kurai piederošās mantas pamanīja sociālajos tīklos. Laupītāji centās iegūt tieši tās lietas."

Kardašjana privātā lidmašīnā pameta Parīzi tikai dažas stundas pēc uzbrukuma. Viņa satikās ar vīru Kanji Vestu, kurš, uzzinājis par notikušo, pārtrauca koncertu Ņujorkā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!