Foto: LETA

Otrdien, 28. janvārī, apaļu jubileju atzīmē bijusī aizsardzības un iekšlietu ministre, uzņēmēja un viesnīcas vadītāja Linda Mūrniece – viņai šajā dienā aprit 50 gadi.

Dobelē dzimusī Linda savulaik veidoja karjeru iekšlietu sistēmā – viņa ir darbojusies ne tikai Iekšlietu ministrijas preses centrā un kriminālpolicijas nodaļā cīņai pret organizēto noziedzību, bet arī vēlāk kļuvusi par Drošības policijas priekšnieka palīdzi. Bijusi gan aizsardzības, gan arī iekšlietu ministre.

Tiesa, sabiedrības ievērību Linda izpelnījusies ne tikai ar sasniegumiem karjerā un politiskajās aprindās. Pašmāju dzeltenajā presē pēdējos gados plaši iztirzāta viņas privātā dzīve.

Linda ir bijusi precējusies divas reizes. Viņas pirmajā laulībā ar iekšlietu sistēmas darbinieku Raimondu Mūrnieku pasaulē nākuši divi bērni. Šī savienība tika šķirta 2012. gada pavasarī.

Drīz pēc šķiršanās uzņēmēja mija gredzenus ar Libānā dzimušo ārstu, gastroenterologu Hosamu Abu Meri. Abi kļuva par vienu no pamanāmākajiem un apspriestākajiem pārīšiem pašmāju publiskajā vidē.
Foto: DELFI

Daudzi sprieda, ka Linda attiecībās ar Hosamu burtiski uzplaukusi un kļuvusi sievišķīgāka. Pāris allaž atstāja ļoti saskanīgu un saticīgu iespaidu, tādēļ daudzus 2017. gada pavasarī šokēja ziņa, ka šī savienība tiek šķirta.

Tā paša gada izskaņā tapa zināms, ka Hosams uzsācis attiecības ar raidījuma "Rīta Panorāma" vadītāju Lindu Krūmiņu, un bijusī sieva sociālajos tīklos nekautrējās šīm attiecībām veltīt divdomīgas piezīmes. Viss nonāca tiktāl, ka Hosams, lai gan paud neizpratni par viņam veltītajiem pārmetumiem, tomēr bijušajai dzīvesbiedrei publiski atvainojās.

Pērn Hosams ar Lindu apprecējās, un Krūmiņa pēc kāzām pārgāja vīra uzvārdā. Savukārt Mūrniece kādā raidījumā paziņoja, ka viņa pēc pirmās laulības izjukšanas esot bijusi morāli sagrauta, tāpēc viņu bijis ļoti viegli apprecēt. "Man vajadzēja pateikt dažus labus vārdus, noglaudīt galviņu un pateikt, ka tu patiesībā neesi tik slikta, kā tev pašai šķiet, lai manu sirdi varētu iekarot piecās minūtēs," toreiz stāstīja Linda.

Arī pērn Mūrnieces privātajā dzīvē pērn notika negaidīts pavērsies – viņai izveidojās cieša draudzība ar bijušo basketbolistu Kristapu Valteru. Lai gan pašmāju prese abiem pat piedēvēja romantiskas attiecības, beigās izrādījās, ka abus vieno tikai draudzība.

Mūrnieces un Valtera draudzība beigās izčibēja, un Linda kopš tā laika sociālajos tīklos aktīvi dalījusies pārdomās par vīriešiem un attiecību veidošanu, neslēpjot – viņa dzīvē gana daudz apdedzinājusies, lai tagad ātri vien atpazītu kundziņu, kurš ir labuma meklētājs un vēlas uz viņas rēķina iedzīvoties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!