Foto: Vida Press

Daudzi mūsdienās uzskata, ka sekotāju skaits sociālajos tīklos ir galvenā panākumu mēraukla, un eksperti nepagurdami uzmana, kurš ir pats slavenākais un piesaistījis visvairāk fanu. Šonedēļ medijos plaši izskanējis portugāliešu futbolista Krištianu Ronaldu vārds – viņš kļuvis par populārāko cilvēku "Instagram" tīklā.

Jau labu laiku par "Instagram" karalieni tika dēvēta amerikāņu popzvaigzne Selēna Gomesa, kura līdz šim sapulcējusi 144,4 miljonus sekotāju. Savukārt Ronaldu līdz šim nācās samierināties tikai ar otro vietu.

Kā vēsta izdevums "The Independent", šoruden Ronaldu beidzot pārspējis Gomesu. Trešdien, 31. oktobrī, viņa foto blogam seko 144,6 miljoni šī sociālā tīkla lietotāju.

Gomesa ar "Instagram" populārākā cilvēka titulu varēja lepoties vairāk nekā divus gadus. Tiesa, kā vēsta ārzemju mediji, tas, ka Ronaldu viņu pārspējis, nebūt nenozīmē, ka sportists spēs titulu saglabāt.

Sekotāju skaita atšķirība starp abiem foto blogiem ir tikai pāris simti tūkstošu, un situācija var atkal nosvērties Gomesai par labu, ja viņa atsāks aktīvi rosīties "Instagram"

View this post on Instagram

Happy Halloween to everyone!!🎃👻

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on Oct 31, 2018 at 2:38am PDT

Kopš septembra izskaņas dziedātāja nav informējusi par savām gaitām. 24. septembrī viņa publicējusi savu pēdējo ierakstu, kurā faniem pateikusies par atbalstu un paziņojusi, ka nolēmusi uz kādu laiciņu atpūsties no sociālajiem tīkliem.

View this post on Instagram

👌👍

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on Oct 29, 2018 at 7:01am PDT

View this post on Instagram

Momentos ❤️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on Oct 19, 2018 at 1:20pm PDT

View this post on Instagram

Mis amores ❤️❤️❤️❤️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on Oct 12, 2018 at 11:04am PDT

View this post on Instagram

Always on the ball 😉 #CR7Underwear FW18 campaign out now! New styles on www.CR7underwear.com

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on Sep 13, 2018 at 1:00am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!