Foto: AFP/Scanpix /LETA

Popmūzikas karaliene Madonna sociālajā tīklā "Instagram" ievietojusi video, kurā aicina princi Hariju un viņa sievu Saseksas hercogieni Meganu nepārcelties uz Kanādu. Madonna laipni atvēlēšot viņiem savus apartamentus Ņujorkas Centrālparka rietumu daļā.

61 vienu gadu vecā Madonna videovēstījumā Harijam un Meganai pauž: "Nebēdziet uz Kanādu, tur ir tik garlaicīgi! Varbūt jūs vēlētos īrēt manu dzīvokli?"

Madonna piedāvā Harijam un Meganai savu Centrālparka dzīvokli no viņas īrēt. Miteklī esot vairākas guļamistabas un viss nepieciešamais komfortablai dzīvei, pie kādas Saseksas hercogu pāris pieradis.

Īsais video gan tūdaļ pat izsauca šūmēšanos no fanu puses. Madonnas ierakstu īsā laikā papildināja neskaitāmi komentāri, kuros ļaudis pauž sašutumu par mākslinieces izteikumu, ka Kanāda esot "ļoti garlaicīga".

"Ņujorka ir vēl garlaicīgāka," vēstījis kāds, bet cits komentēja: "Kanāda noteikti nav garlaicīgāka par tevi, Madonna".

"Delfi" jau vēstīja, ka britu monarhijā šobrīd notiek krasas pārmaiņas. Saseksas hercogu pāris nolēmis samazināt savu lomu britu karaļnama pārstāvēšanā. Pāris nolēmis galvenokārt apmesties Ziemeļamerikā, auklēt savu dēlu Ārčiju un kļūt finansiāli neatkarīgi no britu nodokļu maksātāju naudas, ar kuru tiek uzturēts Apvienotās Karalistes karaļnams un tā pārstāvji.

View this post on Instagram

A post shared by Madonna (@madonna) on Feb 4, 2020 at 3:15am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!