Foto: Privātais arhīvs
Latvijas slavenākā NBA basketbolista Kristapa Porziņā mīļotā meitene Laura atzinusies draugam, ka apskādējusi automašīnu – "Mercedes" S klases kupeju. Par to viņa atzinusies puisim, sēžot pie galda restorānā.

"Es braucu lēnītēm un neredzu neko aizmugurē sev, vienkārši braucu lēnītēm un pēkšņi – buff! Un nenostrādāja neviens sensors, vienkārši iebraucu iekšā. Tas nav smieklīgi, es ļoti pārdzīvoju," sēžot restorānā pie galda, par notikušo incidentu draugam stāstīja Laura Vizla.

"Cik tas sen bija?" apvaicājās Porziņģis. Izrādījās, kas tas noticis jau pirms kāda laika, taču meitene neesot varējusi saņemties viņam to atklāt: "Tev bija spēles dienas un es negribēju, lai tu satraucies," mīlnieku sarunu publiskojis sportists.

Kā redzams Porziņģa pievienotajās fotogrāfijās, melnajam mersedesam, braucot atpakaļgaitā un atduroties pret šķērsli, ir mazliet noskrāpēts aizmugurējais buferis. Tomēr neatbildēts paliek jautājums, kādā veidā Laura šim automobilim nolauzusi degvielas tvertnes uzpildes vāciņu.

Video viņš tēvišķi pamāca savu draudzeni: "Paliec tikpat mīļa un gādīga vienmēr, tikai beidz man apskādēt mašīnas! Daudz laimes dzimšanas dienā," savai mīļotajai vēstīja basketbolists.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!