Foto: AFP/Scanpix/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Dalasas "Mavericks" zvaigzne Kristaps Porziņģis, kuru bijusī kaimiņiene nesen apsūdzēja izvarošanā, savulaik Nīcas novadā piekrastes zonā iegādājās īpašumu, un jaunākās ziņas liecina – tur joprojām notiek aktīvi būvdarbi un tiek celtas vairākas greznas mājas.

Izdevums "Privātā Dzīve", atsaucoties uz Zemesgrāmatā pieejamo informāciju, savā jaunākajā numurā šonedēļ vēsta, ka Porziņgis pirms pusotra gada ticis pie 1,7 hektārus liela zemes īpašuma piekrastes zonā Nīcas novadā.

Tiek vēstīts, ka sportists 2017. gada 5. oktobrī par 300 tūkstošiem eiro iegādājies īpašumu ar vairākām būvēm līdzās Latvijā augstākajai kāpai – Pūsēnu kalnam.

Šajā vietā savulaik esot atradusies iecienīta brīvdienu māja, lauku pirtiņa, kā arī telšu un piknika vieta un sporta laukumi.

Nu īpašumā slejas vairākas greznas mājas, no kurām paveras skats uz jūru. Kā novērojis izdevums, vēl aizvadītajā nedēļā īpašumā aktīvi norisinājusies celtniecība.

Tāpat arī tiek ziņots, ka kāpās iestaigātā atpūtnieku taciņa aizšķērsota ar barjeru, uz kuras norādīts, ka šeit atrodas privātīpašums un svešiniekiem ieeja tajā ir aizliegta.

Porziņģim piederošajā īpašumā vienlaicīgi notiek vairāku māju būvniecība, vēsta izdevums.

Jāatzīmē, ka basketbolista vecāki Tālis un Ingrīda šobrīd dzīvo Liepājā. Savukārt abi vecākie brāļi Mārtiņš un Jānis jau kopš pirmās dienas NBA atbalsta Kristapu un dzīvo ar viņu kopā ASV.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!