Foto: Privātais arhīvs
Izcilā latviešu basketbolista Kristapa Porziņģa brālis Mārtiņš Porziņģis kopā ar savu sirdsdāmu trešdienas vakarā sociālajos tīklos vēsta priecīgus jaunumus – viņš būs tēvs, tādējādi jaunākais brālis Kristaps nu iecelts onkuļa godā.

Skaistos jaunumus Mārtiņš Porziņģis un viņa izredzētā paziņojuši asprātīgi un sirsnīgi – ar bilžu sēriju Maiami pludmalē, kas parakstīta vien ar diviem vārdiem: "Oh boy..." Gaidāmais ģimenes papildinājums būs zēns.

Porziņģis jau vairāk nekā divus gadus draudzējas ar ukrainieti Annu Andreevu, kurai šogad aprit 35. Pāris lielākoties dzīvo ASV.

"Instagram" vietnē savu brāli sveic arī Kristaps, sūtot viņam sarkanu sirdi, savukārt Porziņģa jaunkundze Laura Vizla komentē, ka nespēj vien sagaidīt, kad mazulīti varēs satikt.

View this post on Instagram

A post shared by 💙💛 (@aa718)

Mārtiņa Porziņģa mīļotā sieviete nāk no Ukrainas pilsētas Černivkiem, un visu šo baiso kara gadu ar vēstījumiem sociālajos tīklos atbalstījusi savu dzimteni cīņā pret iebrucējiem. Arī skaisto fotogrāfiju tapšanā viņai ap roku ir sprādzīte Ukrainas krāsās.

Savas mīļotās sievietes atraduši visi trīs Porziņģu brāļi – Kristaps jau divarpus gadus ir kopā ar Lauru Vizlu, vecākais brālis Jānis 2022. gada maijā apprecējās dāmu vārdā Agnese, un nu arī Mārtiņš ciešāk nostiprinājis draudzību ar Annu – abi kļūs par vecākiem.

Videorullīti no fotosesijas savā "Instagram" profilā publicējusi arī ukrainiete Valērija Kuzmina, kuru topošie vecāki izvēlējušies kā profesionāli grūtniecības iemūžināšanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!