Foto: Vida Press
Šovbiznesa zvaigžņu aprindās netrūkst skumju piemēru, kas apliecina – ne visi prot cienīgi novecot. Pēdējos gados arvien biežāk ziņu virsrakstos sava ķēmīgā izskata dēļ nonāk arī rokenrola karaļa Elvisa Preslija bijusī sieva Priscilla Preslija (attēlā).

Priscilla, kurai maijā apritēja 72 gadi, pirmdien viesojusies britu televīzijas šovā "Lorraine", un pēc viņas parādīšanās ēterā ļaudis steiguši sociālajos tīklos vērtēt sievietes izskatu.

Kā vēsta britu mediji, ne viens vien dīvāna eksperts "Twitter" tīklā neizpratnē taujājis, kas gan noticis ar Preslijas seju. Savukārt daži Priscillas izskatu vērtējuši īpaši bargi, salīdzinot viņu ar briesmoni un šausmu filmas varoni.

Kāds īpaši satraukts komentētājs vēstījis, ka viņš, ieraugot Priscillu, gandrīz aizrijies ar kafiju. Vēl kāda prātu nodarbinājis tas, ka sieviete stīvās sejiņas dēļ nekad vairs, iespējams, nespēs pienācīgi atvērt muti, lai iekostos ābolā.

Asprātīgas pērles un joki biruši kā no pārpilnības raga, savukārt Priscillai, šķiet, ir pilnīgi nospļauties par to, ko domā citi. Šī nav pirmā reize, kad ļaudis satraukušies par plastisko operāciju sekām viņas sejā, bet dāma nekad nav centusies sevi publiski aizstāvēt vai taisnoties par to, ko viņa dara ar savu ķermeni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!