Foto: Vida Press

Amerikāņu realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašjana un pazīstamais reperis Kanje Vests kļuvusī par vecākiem – kā vēsta ārvalstu mediji, pārim piedzimusi meitiņa.

Kardašjana dzemdējusi naktī no sestdienas uz svētdienu aptuveni 01:30 pēc Kalifornijas laika, bet bērns piedzimis gandrīz mēnesi pirms plānotā laika. Sākotnēji tika paredzēts, ka bērnam jānāk pasaulē 11. jūlijā (aptuveni tajā pašā laikā, kad Kembridžas hercogienes bērnam).

Tiek ziņots, ka gan mātes, gan mazuļa veselības stāvoklis ir labs, tomēr, tā kā dzemdības notika priekšlaicīgi, bērns ievietots inkubatorā.

Amerikāņu mediji uzsver, ka bērns dzimis Tēva dienā, kas ASV un citās valstīs tiek atzīmēta jūnija trešajā svētdienā. Kāds vārds meitiņai tiks dots, pagaidām nav zināms, bet mākslinieki jau uzmodelējuši viņas iespējamo izskatu (attēlā apakšā).

Dzemdības notikušas Cedars-Sinai slimnīcā Rietumholivudā, kas ir visai iecienīta šovbiznesa zvaigžņu vidū - savulaik tur dzemdējusi arī Britnija Spīrsa, Viktorija Bekhema un Džesika Simpsone.

Kardašjana un Vests par savu attiecību uzsākšanu paziņoja 2012. gada martā. Savukārt par to, ka pāris gaida bērnu, reperis paziņoja sava koncerta laikā pagājušā gada decembrī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!