Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Princis Harijs nu jau divus gadus ir precēts vīrs – līdz ar Meganas Mārklas ienākšanu viņa dzīvē, visa karaļnama dzīve apmeta kūleni. Pirms Meganas Harijam bija cita nolūkotā, tomēr abu attiecības beidzās ar šķiršanos.

Britu dejotāju, modeli un aktrisi Kressidu Bonasu Harijs satika apmēram 2012. gadā. Pēc divu gadu draudzības – un toreiz tabloīdi mēļoja, ka Harijs bijis gatavs šo meiteni precēt – abi izšķīrās. Kāpēc?

Toreiz kā iemesls nenotikušām kāzām izskanēja, ka Bonasa jūtoties pārāk jauna laulībām.

Tagad meitene izdevumam "People" atklājusi patieso attiecību pārraušanas iemeslu, proti, viņa jutusi "milzīgu spiedienu" un sapratusi, ka nespēs kā nākas iedzīvoties karaliskajā ģimenē.

"Bailes no neizdošanās, bailes netikt pieņemtai, bailes tikt nepareizi saprastai, bailes, ka izrādīšos nebūt ne ideāla," teic Bonasa piebilstot, ka viņa jau tolaik plānoja turpināt aktrises karjeru.

Lai gan 2014. gadā izskanēja runas, ka pāris ir saderinājies, šī savienība ar laulībām nevainagojās. Bonasa, tāpat kā prinča pašreizējā sieva Megana, ir aktrise.

Harijs ar Meganu Mārklu salaulājās vērienīgā ceremonijā, kurai līdzi sekoja miljoniem cilvēku visā pasaulē. Bet šī gada sākumā Saseksas hercogi atteicās no saviem karaļnama pienākumiem un pārcēlās sākumā uz Kanādu, bet vēlāk uz ASV.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!