Foto: Reuters/Scanpix
Marta sākumā britu princis Harijs pēc gandrīz divus gadus ilgas draudzības beidzot pirmo reizi izgāja sabiedrībā ar aristokrātu dzimtas pārstāvi Kressidu Bonasu (abi attēlā), un ārvalstu mediji jau paredzēja, ka abi mīlnieki drīz vien varētu saderināties, taču tagad šīs runas aizēnojusi vēsts, ka pāris esot pašķīries.

Kopš mediji guvuši oficiālu apstiprinājumu Harija un Kressidas attiecībām, sabiedrība ar milzīgu interesi seko līdzi notikumiem pāra dzīvē, un īpaši lielu rezonansi aprīļa sākumā publiskajā telpā raisīja ziņa, ka princis esot gatavs savu izredzēto bildināt.

Toreiz kāda pārim tuvu stāvoša persona britu medijiem atklāja, ka Harijs vēloties attiecības ievirzīt nopietnākā gultnē un apprecēties ar Kressidu, tiesa, šis pats informators arī padalījās ar faktu, ka prinča izredzētā kāzām vēl neesot gatava, un tagad izskanējušas runas, ka mīlnieki izšķīrušies pavisam.

Lai gan vēl aizvadītajā nedēļā ārvalstu mediji ziņoja, ka vairāki aculiecinieki manījuši, ka Harijs un Kressida, sadevušies rokās, iegājuši Kensingtonas pilī, šonedēļ britu presi pāršalkusi vēsts, ka princis un Bonasa nolēmuši attiecības pārtraukt, un šo faktu medijiem atklājis kāds pāra draugs, kurš arī teicies zinām šķiršanās iemeslus.

Pēc šī avota vārdiem, 25 gadus vecā Kressida esot bijusi šķiršanās iniciatore, jo viņa vēl jūtoties pārāk jauna, lai precētos. Šobrīd viņas prioritāte esot karjera, nevis ģimene, un princis Harijs meitenes lēmumu esot respektējis.

Tāpat informators arī atklājis, ka bijušie mīlnieki joprojām esot saglabājuši ļoti draudzīgas attiecības un nebūtu nekāds brīnums, ja drīz vien abi tomēr atkal saietu kopā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!