Foto: Privātais arhīvs

Latvijas hokeja izlases vārtsargs Elvis Merzļikins pērn pavasarī devās uz ASV, lai kaldinātu karjeru Nacionālajā hokeja līgā (NHL). Kopā ar sportistu uz Ameriku pārcēlās arī viņa mīļotā sieviete Aleksandra, kura Elvim okeāna otrā pusē ir spēcīgs plecs un atbalsts gan ikdienā, gan arī viņa profesionālajās gaitās.

Par Elvja attiecībām ar Aleksandru, kura sociālajos tīklos ir norādījusi, ka pirms pārcelšanās uz Kolumbusu viņa dzīvoja Polijas galvaspilsētā Varšavā un Šveices pilsētā Lugāno, pirmās ziņas sāka parādīties 2018. gada izskaņā.

Savukārt pērn pavasarī, kad Elvis pārcēlās uz Ameriku un mīļotā devās viņam līdzi, tapa skaidrs, ka viņu ar Aleksandru nesaista tikai īslaicīga aizraušanās. Pāris ASV iekārtojās uz dzīvi kopā un iegādājās arī piemīlīgu sunīti, kurš nu ir biežs viesis latviešu vārtsarga spēlēs NHL kluba "Blue Jackets" sastāvā.

Gan Elvja, gan arī Aleksandrs personīgajos "Instagram" foto blogos regulāri parādās abu kopbildes, kas parasti ir papildinātas ar mīļiem vārdiem un emotikoniem, kas simbolizē iemīlēšanos.

Nesen pāris arī bija devies kopīgā atvaļinājumā uz saules pielieto Meksiku, un mīlētāji savus piedzīvojumus aktīvi dokumentējuši instagramā, izpelnoties komplimentu un sarkano sirsniņu birumu.

Atgādinām, ka pirms attiecībām ar Aleksandru Elvja privātajā dzīvē netrūka raibu pavērsienu. Tā, piemēram, 2017. gada vasarā viņš bildināja šveicieti Luanu Emanuelu Kratigeru, bet dažus mēnešus vēlāk pāris izšķīrās. Sportists intervijās neslēpa – attiecību izjukšanā liela loma bijusi tam, ka līgava bijusi ļoti greizsirdīga.

Savukārt vēl 2018. gada rudenī Elvja vārds tika saistīts ar Latvijas vieglatlēti Elizabeti Priekuli,bet jau dažus mēnešus vēlāk tika vēstīts par viņa attiecībām ar Aleksandru.

View this post on Instagram

👋🏼

A post shared by Elvis Merzlikins (@merzly) on Jan 28, 2020 at 12:25pm PST

View this post on Instagram

🛺

A post shared by Elvis Merzlikins (@merzly) on Jan 26, 2020 at 3:54pm PST

View this post on Instagram

🧉

A post shared by Elvis Merzlikins (@merzly) on Jan 26, 2020 at 9:29am PST

View this post on Instagram

🍳

A post shared by Elvis Merzlikins (@merzly) on Jan 25, 2020 at 4:04pm PST

View this post on Instagram

🌴

A post shared by Elvis Merzlikins (@merzly) on Jan 24, 2020 at 10:43am PST

View this post on Instagram

🦑

A post shared by Elvis Merzlikins (@merzly) on Jan 24, 2020 at 10:04am PST

View this post on Instagram

Hey fishy fishy 🐬

A post shared by Aleksandra Tyszkiewicz (@aleksandra.tyszkiewicz) on Jan 27, 2020 at 11:25am PST

View this post on Instagram

Mhhhh... sometimes I 🤍 you...

A post shared by Aleksandra Tyszkiewicz (@aleksandra.tyszkiewicz) on Jan 25, 2020 at 10:04am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!