Foto: Privātais arhīvs

71 gadu vecā krievu estrādes dīva Alla Pugačova kopā ar vīru, 44 gadus veco humoristu Maksimu Galkinu audzina divus bērnus – dvīņus Ļizu un Hariju.

Pugačova un Galkins aktīvi lieto "Instagram" platformu, teju vai ik dienas vēstot par dzīvi savā muižā Piemaskavā – dvīņi bauda apskaužami laimīgu un mīlestības pilnu bērnību. Tomēr Krievijas sabiedrībā joprojām nezūd interese arī par sievieti, kas slavenajam pārim šos bērnus "sarūpējusi".

Kazaņā dzimusī Jeļena Širiņina sniegusi interviju žurnālistiem no "TV Centrs". Viņa ir tā sieviete, kura iznēsāja Ļizu un Hariju, lai piepildītu viņu sapni par savām atvasēm.

Lai arī bērnu gaidīšana bija noslēpums pat tuvākajiem Pugačovas un Galkina draugiem, jau drīz pēc tam, kad Ļiza un Harijs nāca pasaulē, krievu mediji atrada viņu māti un apsprieda Širiņinas izteikto līdzību ar mazuļiem; izskanēja pat minējumi, ka par surogātmāti izvēlēta kāda Pugačovas radiniece. Tomēr izrādījās, ka Širiņina ir svešs cilvēks Pugačovai un Galkinam, turklāt arī pati surogātmāte neesot zinājusi, kam iznēsā bērnus.

Lai arī iepriekš izskanējis, ka Širiņinai bijis emocionāli grūti savus dvīnīšus atdot audzināšanā māksliniekiem, tā nav taisnība. Intervijā "TV Centram" sieviete atklāj, ka nekādu grūtību neesot bijis, jo viņa jau no paša grūtniecības sākuma tam gatavojusies, turklāt surogātmāšu darbs ir pakalpojums par naudu. Sieviete atzīst, ka nejuta šos mazuļus kā savējos, un bija priecīga padarīt laimīgus citus vecākus.

Cik lielu naudu Pugačova un Galkins Širiņinai samaksājis, nav zināms, taču darījums bijis izdevīgs, viņa atzīst. Širiņina sevi sauc par "palīdzi". Sirdsapziņas pārmetumi viņu par to nemoka.

Nesen intervijā Ksenijai Sobčakai Maksims Galkins atklāja, ka surogātmāte nemaz neesot zinājusi, ka dzemdēs viņam un Pugačovai. Pēc veiksmīgajām dzemdībām Galkins Širiņinai samaksājis pat vēl daudz vairāk, nekā paredzēja līgums starp pusēm.

Bērni acīmredzami ir līdzīgi saviem vecākiem. Meita Ļiza izskatās ļoti līdzīga Pugačovai, bet Harijs - Galkinam, kas ļauj domāt, ka procesos piedalījusies Pugačovas olšūna, lai gan reproduktīvais vecums viņai sen jau pagātnē. Kā vēsta Krievijas mediji, šis temats izsenis apzelēts no mediķu puses – kā gan tas iespējams, ja laikā, kad Pugačova bija jauna, tehnoloģijas vēl neparedzēja olšūnu iesaldēšanu. Visticamāk, apaugļošanā izmantots tikai Galkina bioloģiskais materiāls un donora olšūna, lēš "TV Centrs".

Surogātmāšu pakalpojums Krievjas sabiedrībā lielākoties tiek nosodīts. Daudzas jaunas sievietes izvēlas iznēsāt un pēc tam pārdot savus bērnus; pakalpojums gan ir tikai turīgo cilvēku priekšrocība, norāda portāls wmo24.ru.

View this post on Instagram

Как же быстро взрослеют!

A post shared by Максим Галкин (@maxgalkinru) on Oct 20, 2020 at 8:02am PDT

View this post on Instagram

A post shared by Максим Галкин (@maxgalkinru) on Sep 30, 2020 at 9:11am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!