Foto: Vida Press

Aizvadītajā gadā Lielbritānijas karaliene Elizabete II atzīmēja savas valdīšanas 60. gadadienu – šajā laikā viņa pabijusi daudzās negaidītās situācijās, bet pozēt "selfijam", turklāt pret pašas gribu, šķiet, viņai gan nācies pirmo reizi.

Šobrīd Elizabete II ar savu vīru princi Filipu atrodas vizītē Belfāstā, turklāt atšķirībā no daudziem citiem lietišķiem braucieniem šis karalienes ceļojums uz Ziemeļīriju medijos bija ļoti plaši izreklamēts un atspoguļots.

Tāpēc nav nekāds brīnums, ka karalieni un viņas svītu pavadīja dīkdieņu pūlis, kas sajūsminājās par šādas slavenības ierašanos viņu pilsētā, un arī Elizabetes miesassargi bija neparasti iecietīgi.

Tieši šo iemidzinošo atmosfēru savā labā izmantoja kāds 14 gadus vecs skolēns vārdā Džeks - izskrējis no pūļa, viņš metās tieši pie karalienes un viņas fonā uzņēma "selfiju".

Daudzos laikrakstos un interneta resursos iekļuvušajā fotogrāfijā redzama pusaudža aplaimotā fizionomija, un viņš patiešām ir, visticamāk, pirmais cilvēks, kuram izdevies uzņemt pasaulē pirmo "selfiju" ar Elizabeti II.

Spriežot pēc karalienes sejas izteiksmes, viņa īsti nesaprata, kas noticis, savukārt apsargi gan šķiet satriekti par to, ka atļāvušies tā atslābināties. Džeks arestēts nav, bet ātri vien kļuvis par interneta zvaigzni.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!