Foto: Privātais arhīvs

Populārais portugāliešu futbolists Krištianu Ronaldu nebūs sešu atvašu tētis, kā iepriekš bija izskanējis, - diemžēl dzemdībās miris viens no bērniem, vēsta ASV mediji.

Džordžīnas Rodrigesas dzemdībās miris ir puisēns, taču meitenīte izdzīvojusi. "Ar visdziļākajām skumjām paziņojam, ka mūsu mazulis ir devies mūžībā. Tās ir lielākās sāpes, kādas vien iespējamas vecākiem. Tikai mūs meitas izdzīvošana dod mums spēku šajā mirkī saskatīt cerību un laimi," paziņojumā sociālajos tīklos raksta Ronaldu bērnu māte.

Viņa lūdz saudzēt privātumu šajā sēru laikā, kā arī pauž pateicību ārstiem un medmāsām, kas bijuši līdzās slimnīcā dzemdību laikā. Māte Rodrigesa savu mirušo bērnu nosaukusi par eņģeli, kuru vienmēr mīlēs.

Par to, ka 37 gadus vecais Mančestras "United" futbolists Krištianu Ronaldu būs dvīņu tēvs, kļuva zināms pērnā gada oktobrī. Bērnu māte – 28 gadus vecā modele Rodrigesa.

Ronaldu jau audzina vienu dvīņu pārīti – Evu un Mateo, kuri pasaulē nāca ar surogātmātes palīdzību 2017. gada 8. jūnijā.

Ronaldu ar spāņu izcelsmes modeli Rodrigesu ir kopā jau vairākus gadus, tajā pašā 2017. gadā pasaulē nāca abu pirmais bērns, meita Alana. Futbolistam ir arī pirmdzimtais dēls Krištianu, kuram nu jau 11 gadu.

Pārim šobrīd ir pieci bērni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!