Arī gada ģimeniskākajos un sirsnīgākajos svētkos neatņemama sastāvdaļa ir rosīšanās sociālajos tīklos, kur ļaudis viens otram sūta novēlējumus un virtuālās kartītes, kā arī priecē ar Ziemassvētku noskaņās ieturētiem momentuzņēmumiem.

Ne tikai parastie cilvēki, bet arī sabiedrībā atpazīstami ļaudis svētkos naski dalījušies ar bagātīgi klātu galdu, dāvanu un izrotātu eglīšu fotogrāfijām. Daudzi arī iepriecinājuši ar īpaši sirsnīgiem un ģimeniskiem kadriem, kuros iemūžināti kopā ar pašiem mīļākajiem un tuvākajiem.

Tāpat arī jāatzīmē, ka sabiedrībā arvien populārāka kļūst tradīcija savai ģimenei rīkot ikgadējo tematisko fotosesiju kādā krāšņi izdekorētā studijā vai pie dabas krūts.

Kamēr vieni saviem sekotājiem ļāvuši novērtēt eglītes, piparkūkas un rotājumus, citi vienkārši publicējuši foto svētku noskaņās, uzsvaru liekot uz novēlējumu bildes aprakstā.

"Delfi Izklaide" apkopojusi raibu un sirsnīgu kadru izlasi, kas ļauj novērtēt, kā Ziemassvētkus godinājuši sabiedrībā zināmi ļaudis – mūziķi, aktieri, TV personības un citi radoši cilvēki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!