Foto: Privātais arhīvs

Pērnā gada izskaņā neoficiāli par Latvijas ballīšu zvēru atzītais Raivis Raspopovs (attēlā pa labi) nenogurstoši rūpējas par sabiedrības uzmanību, bet tagad tapis zināms – puisis lielījies ar neprātīgu ālēšanos ar automašīnu, lai gan pašam vēl nav autovadītāja apliecības.

DELFI Izklaides rīcībā esošā informācija liecina - puisim pagaidām vēl nav autovadītāja tiesību. Pērnā gada vasarā - 27. jūlijā - viņam uzlikts 280 eiro liels sods par braukšanu bez tiesībām, un nākamajā dienā viņš izņēmis braukšanas mācību atļauju.

Autovadītāja tiesības Raspopovs šī pusgada laikā vēl nav ieguvis, kas nozīmē - pārgalvīgā braukšana, ar ko viņš lielījies, bijusi iespējama tikai kāda pieredzes bagātāka šofera uzraudzībā, jo ar braukšanas mācību atļauju pie stūres drīkst sēsties tikai tad, ja blakus sēž kāds ar derīgām autovadītāja tiesībām.

Ja neviens autovadītājs ar pāris gadu pieredzi automašīnā nav bijis, tas nozīmē, ka viņš ne tikai rupji pārkāpis ātruma ierobežojumus, bet to darījis bez tiesībām, kas ir vēl smagāks pārkāpums.

Starp citu, arī bez auto puisim gadījies uz ielas saķerties ar policiju - 2012. gada jūlijā viņam piemērots 20 latu liels sods par gājējiem noteikto pienākumu pārkāpšanu. Zinātāji lēš, ka Raspopovs visticamāk ielaidies vārdu apmaiņā ar kārtībsargiem, kas arī novedis pie tik liela soda saņemšanas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!