Foto: Privātais arhīvs

Aktīvākie Rīgas klubu apmeklētāji būs pamanījuši, ka tusētāju aprindās jau labu laiku nav manāms Rīgas galvenais ballīšu zvērs Raivis Raspopovs (attēlā). Puisis atklāj – viņš ir paņēmis pauzi aktīvajā klubu dzīvē un pievērsies sportam.

"Apmeklēt svaru zāli mani pamudināja vecākais brālis Atis, kurš aktīvi nodarbojas ar šo sportu. Viņš gan dzīvo Norvēģijā ,bet mēs ļoti bieži sazvanāmies. Brālis vienmēr ir teicis, lai es pamainu savu dzīvesveidu un pievēršos šim sporta veidam," sarunā ar DELFI Izklaidi atklāj Raspopovs.

Darbs Vecrīgas hosteļa ģenerāldirektora amatā un trakulīgās ballīšu zvēra gaitas prasījušas no Raspopova pamatīgu devu enerģijas. Viņš sapratis, ka ir pelnījis laiku pats sev.

"Nolēmu iepauzēt ar ballēšanos un sākt trenēties, lai uzlabotu savu pašsajūtu un fizisko stāvokli. Veltu vairāk laiku biznesam un pašizaugsmei. Ballējoties es tikai pazaudēju laiku un netieku ar visu galā," skaidro Raspopovs.

Viņš atklāj, ka savu ikdienu mainījis par 180 grādiem un uz klubiem nav bijis jau piecas nedēļas. "Esmu sācis aktīvi nodarboties ar sportu, lietot vitamīnus un veselīgi ēst. Pats apsveicu sevi, ka esmu pieņēmis šādu lēmumu. Tagad visas manas lietas notiek trīsreiz ātrāk un kvalitatīvāk," par jauno dzīvi priecīgs Raspopovs.

Tā vietā, lai dauzītos pa klubiem, nu viņš trīsreiz nedēļā apmeklē sporta zāli Iron Gym, kur trenējas Hardija Janovska vadībā.

"Mani pareizi apmāca, sastāda treniņu un ēdiena programmas, lai es pareizāk un ātrāk iegūtu labus rezultātus. Par Hardiju esmu dzirdējis tikai tās labākās atsauksmes, tādēļ arī trenējos tieši pie viņa," atklāj Raspopovs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!