Foto: Privātais arhīvs

Paziņojis, ka vēlas kļūt par fitnesa modeli, jauniešu elks Raivis Raspopovs saņēma pamatīgu kritiku no pašmāju muskuļu kalniem, taču tas puiša centieniem nāca tikai par labu. Skandāla dēļ Raspopovu ievēroja kādas filmas veidotāji, un puisim nekavējoties tika piedāvāta sportista loma (attēlā kadrs no filmas).

"Man piedāvāja filmēties filmā Virus kā otrā plāna aktierim. Kā parasti, viss sanāca nejaušības kārtā, jo viens no aktieriem bija saslimis, līdz ar to šo iespēju piedāvāja man.

Tika meklēti sportiska auguma puiši, un man ir liels prieks, ka izvēlējās mani, jo sportisku puišu ir daudz, konkurence liela.

Domāju, ka lielu lomu nospēlēja pēdējie raksti par manām fitnesa gaitām. Tas vien liecina par to, ka esmu sevi tautai labi parādījis. Turpināšu to darīt un gūt sasniegumus," sarunā ar DELFI Izklaidi jūsmo Raspopovs.

Viņš atklāj, ka filmēšana notikusi pie treniņu zāles, un sportistu lomu atveidotājiem bijis jāsēž uz kāpnēm, it kā gaidot, kad atslēgs ģērbtuvi.

"Runājām par treniņiem, sportu un tādā garā. Tad vienā brīdī nāk galvenā aktrise, kura cenšas tikt mums garām, nedaudz ar plecu pagrūžot vienu no aktieriem.

Mēs visi uz viņu koķeti skatāmies un sakām tādas frāzes kā "kāda skaistule", "tev tāda piestāvētu" un līdzīgā garā," atklāj Raspopovs. Filmēšana ilgusi divas stundas.

Šis ir kārtējais projekts, ko Raspopovs var pieskaitīt savam ieguldījumam Latvijas aktiermākslas lauciņā. Puisis esot filmējies arī divās reklāmās, kā arī LTV raidījumā Aizliegtais paņēmiens.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!