Foto: Privātais arhīvs
Katarā dzimušais diska metējs Moazs Mohameds Ibrahims svētdienas naktī sekotājiem "Instagram" vietnē pavēstīja, ka viņš un Rebeka nu apprecējušies. Tiesa, pagaidām tikai Allāha priekšā.

Pozējot ar faktu apliecinošu dokumentu, Ibrahims arābu valodā raksta: "Slava dievam, ar kura žēlastību un labvēlību notiek taisnīgas lietas. Ar dieva žēlastību un viņa panākumiem," raksta bijušās svarcēlājās jaunais vīrs.

"Beidzot misis un misters Ibrahimi," viņš turpina jau angļu valodā, "ir nebeidzama laime savu mūža mīlestību padarīt par savu uz visiem laikiem".

Savukārt Rebeka Koha savā instagrama kontā apliecina: "Jā, esam apprecējušies Allāha priekšā". Līdz valstī reģistrētai laulībai vēl esot jāpagaida, taču tas notiks, un pēc tam Koha pāries vīra uzvārdā, viņa raksta.

"Delfi" jau vēstīja, ka svarcēlāja Rebeka Koha ar sportistu Ibrahimu saderinājās šā gada sākumā. Jūlijā viņa paziņoja par islāmticības pieņemšanu un vēl pēc dažām nedēļām pateica ardievas profesionālajam sportam, vismaz startējot zem Latvijas karoga.

View this post on Instagram

YESSS🙌🏻💯🥳 We’re married💍 𝐴𝑙ℎ𝑎𝑚𝑑𝑢𝑙𝑖𝑙𝑙𝑎ℎ!𝐴𝑙ℎ𝑎𝑚𝑑𝑢𝑙𝑖𝑙𝑙𝑎ℎ!𝐴𝑙ℎ𝑎𝑚𝑑𝑢𝑙𝑖𝑙𝑙𝑎ℎ!🙏🏻🙏🏻🙏🏻 We did Shari’y 🕌 we’re officially married in front of Allah❤️ @moaazibrahim70 thank You for being an amazing boyfriend, wonderful fiancé and now a PERFECT HUSBAND and thanks to Allah for blessing us with each other and showing us the straight path🤲🏻☝🏻 Still waiting for the chance when we can do the official government marriage so I can be IBRAHIM officially on every paper🙌🏻 then I’ll be completely completed🤩 ••• ‼️Profila saturs uzskatāms par manu autortiesību objektu jebkāda satura pārpublicēšana bez manas rakstiskas atļaujas ir aizliegta‼️ ‼️Profile content is considered to be the subject of my copyright reproduction, any content sharing(reposting) without my written permission is prohibited‼️ #shariy #marriege #couple #allah #islam #muslims #hijab #hijabistyle #marriedcouple #moaazrebeka #IBRAHIM

A post shared by Rebeka Koha (@rebeka_koha) on Aug 22, 2020 at 1:22pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!