Foto: Publicitātes foto
Jau ierasta prakse, ka atpazīstamas personas bieži vien slēpjas aiz dažādiem segvārdiem, un tagad savu publisko vārdu nolēmusi mainīt arī slavenākā Mežciema repera Edija Meļņa jeb Eddy pievilcīgā draudzene Violeta Polikarenko (attēlā), kura transformējusies par Violetu Meynell.

Plašākai sabiedrības daļai ar jauno segvārdu blondā daiļava startēja aizvadītajā nedēļā, kad piedalījās organizācijas IntRIGA World rīkotā starptautiskā skaistumkonkursa Miss Top of the World Latvijas dalībnieču atlasē.

Savu publisko vārdu Violeta nolēmusi mainīt, atsaucoties uz savu blogu Violetameynell.com, kurā jauniete raksta par skaistumkopšanu, modi, dažādām aktualitātēm un ikdienišķām, kā arī ne tik ikdienišķām lietām.

Meitenes rakstītie emuāri interneta vidē jau iemantojuši nelielu fanu pulciņu, tādēļ arī reālajā dzīvē, ne tikai virtuālajā vidē, Edija draudzene nolēmusi sākt sevi dēvēt par Violetu Meynell.

Tāpat meitene sevi šādā vārdā sākusi dēvēt arī savos sociālajos tīklos - gan draudzēšanās portālos Facebook un Draugiem.lv, gan mikroblogu vietnē Twitter un arī foto vietnē Instagram.

Tiesa, nav īsti pārliecības, ka jaunais segvārds repera draudzeni spēs pasargāt no interneta ļaundariem, kuri vairākkārt jau piesavinājušies Violetas identitāti un fotogrāfijas, veidojot viltus profilus.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!