Foto: Privātais arhīvs

Šoruden pasaulē nāca latviešu režisora Mika Ozoliņa un viņa mīļotās sievietes, dziedātājas Riannas bekvokālistes Kimas Insas (abi kopā attēlā) meitiņa – savu atvasi apņēmīgais kino jomas darbonis plašākai sabiedrībai vēl nav atrādījis, bet viņa tēvs, savulaik populārais producents Māris Ozoliņš, atklājis dažas būtiskas detaļas pa mazmeitiņu.

"Meitenīte ir balta! Un, kā uzskata Kimas vecāki, pēc sejas vaibstiem ir īsta Mika kopija. Dēls man šad un tad mazo parāda skaipā, un tad es pats redzu, ka mutīte ir tieši kā Mikam, kad viņš bija mazs," žurnālam Kas Jauns par mazmeitiņu stāstījis Māris.

Ar meitenītes māti Ozoliņš seniors vēl klātienē nav ticies, bet pēc saziņas virtuālajā pasaulē viņam par dēla izvēlēto sievieti ir tikai labas atsauksmes - lielāko pārsteigumu Kima viņam sagādājusi, skaipā sveicinot latviski bez vismazākā akcenta.

Lepnais vectētiņš ir apņēmies arī doties ciemos pie jaunās ģimenes, lai satiktu mazmeitiņu, kā arī viņš atklājis, ka mazo Eisliju, kad viņa nedaudz paaugsies, nolemts kristīt.

"Mazās krustmāte būšot Rianna. Miks un Kima ar viņu ir labi draugi," lepojies vectētiņš Māris Ozoliņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!