Foto: DELFI
Marta beigās slavenā TV3 laika ziņu vadītāja Maija Rozīte-Krištopane (attēlā) un biznesmenis Kaspars Krištopans sagaidīja pasaulē savu pirmdzimto dēliņu. Tikai divas nedēļas pēc dzemdībām jaunā māmiņa jau atgriezusies savā darbā televīzijā.

Maija sabiedrību par gaidāmajām laika ziņām informēja gandrīz līdz pēdējai grūtniecības nedēļai, taču pēc dzemdībām, kas norisinājās Paula Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcā, TV dīva uz laiku no zilajiem ekrāniem pazuda.

Tiesa, jaunajai māmiņai bija nepieciešamas tikai divas nedēļas, lai atgūtu spēkus, un šonedēļ Maija jau atkal atgriezusies televīzijā, lai TV3 skatītājus ik vakaru informētu par gaidāmajiem laikapstākļiem.

Tāpat Rozītes balss atkal dzirdama radio Star FM viļņos, un, kā liecina kāda klausītāja paziņojums mikroblogu vietnē Twitter, Maija arī tiešajā ēterā šonedēļ publiski paziņojusi, ka nesen laidusi pasaulē bērniņu.

Runas par to, ka Maija varētu būt bērniņa gaidībās, sāka virmot jau oktobrī, kad TV3 laika ziņu moderatore arvien biežāk izvēlējās brīvi krītošu apģērbu. Ne pati Maija, ne viņas laulātais draugs tolaik šīs ziņas nekomentēja, jo kopš laulībām abi izvēlējušies savas attiecības no sabiedrības uzmanības pasargāt.

Jau ziņots, ka Maija un bijušā politiķa Viļa Krištopana vecākais dēls Kaspars apprecējās 2010. gada jūlijā Torņakalna evaņģēliski luteriskajā baznīcā, un tās kļuva par apspriestākajām un fotografētākajām tā gada kāzām.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!