Foto: Vida Press

Sabiedrības nosodījuma un parmetumu epicentrā nonākusi amerikāņu modele, bijusī striptīza dejotāja Ambera Rouza (attēlā). Viņa pamanījusies sadusmot daudzus, publicējot ļoti atklātu foto.

Aizvadītās nedēļas izskaņā Rouza, kura atpazīstamību savulaik guvusi, guļot ar slaveniem reperiem un ir ikgadējā Losandželosas "Padauzu gājiena" patronese, sociālajos tīklos publicējusi īpaši pikantu kadru, kurā viņa atkailinājusi savu visintīmāko ķermeņa vietiņu, kuru klāj kupls kaunuma apmatojums

Bildes apraksts liecinājis, ka viņa tādējādi vēlējusies pareklamēt rudenī gaidāmo gājienu. Tiesa, gaidītās sajūsmas vietā daiļava izpelnījusies nosodījumu un sašutuma pilnu komentāru birumu, kas vainagojies ar to, ka viņa "Instagram" tīklā publicēto foto izdzēsusi.

Lai gan Rouza diezgan laicīgi attapusies, maisam gals bijis vaļā. Vairāki pasaules šovbiznesā zināmi ļaudis metušies viņu publiski kaunināt un rāt.

Lai gan Rouza vienmēr uzsvērusi, ka viņa esot feminisma ideju piekritēja, britu žurnāliste un publiciste Keitija Hopkinsa norādījusi – tik piedauzīga savas ķermeņa noslēpumainākās zonas izrādīšana nozīmējot tikai to, ka viņa joprojām ir striptīza dejotāja, nevis feministe.

"Viņa pat neparādīja savas krūtis. Vai vagīnu tuvplānā. Atklāti sakot, varētu būt visai pagrūti atrast bijušo striptīza dejotāju un reperu piegulētāju, kura svētdienas pēcpusdienā ir tik apģērbta, publikācijā izdevumam "Mail Online" norādījusi Hopkinsa.

Hopkinsa arī piebildusi – lai gan pati "Padauzu gājiena" ideja nav slikta, viņai nav saprotams, kāpēc šis pasākums vienmēr ir tik vulgārs un kāpēc Rouza uzskata, ka klaja kailuma izrādīšana ir labākais veids, kā cīnīties par sieviešu tiesībām.

Arī britu žurnālists Pīrss Morgans steidzis Rouzai norādīt, ka viņa pagalam aplami uztvērusi feminisma idejas, ja uzskata, ka ar apmatojumu klātas kājstarpes publiska izrādīšana ir sieviešu tiesību aizstāvēšana. Abi sociālajā tīklā apmainījušies ar dzēlīgām piezīmēm.

Savukārt pašai Rouzai, šķiet, par visu ir nospļauties – viņa atkārtoti publicējusi piedauzīgo kadru, lai vēl vairāk uzkurinātu sabiedrības dusmas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!