Foto: Privātais arhīvs

Latviešu basketboliste Sabīne Niedola savā "Instagram" profilā padalījusies ar fotogrāfijām no ģimenes svētkiem – viņas jaunākajam bērnam apritējis viens gadiņš.

"Daudz laimes pirmajā dzimšanas dienā, mazulīt! Ēd kūkas un baudi dzīvi vienmēr! Mamma tevi mīl vairāk, nekā tu spēj iedomāties," fotogrāfiju no jaunākā dēla dzimšanas dienas svinībām komentē Sabīne Niedola, puisēnam adresējot arī vārdus, ka viņš ir māmiņas mīlestība, sirds un mērķis.

Gaviļnieks ir Niedolas un amerikāņu basketbolistes Andželas Tisdeilas otrais kopīgais bērns. Pirmais puisēns piedzima 2020. gada februārī. Abus zēnus iznēsāja un pasaulē laida Niedola. Gan viņa, gan Tisdeila retu reizi publiski padalās ar ģimeniskiem kadriem, taču, kad tas notiek, attēli un vēstījums vienmēr ir rūpīgi pārdomāts.

Kā zināms, latviete un amerikāniete apprecējās 2017. gadā. Tas notika Vācijā – valstī, kur atļautas viendzimuma laulības. Publiski Niedola par to paziņoja tikai pēc gada. 1991. gadā Liepājā dzimusī Niedola ar par sevi nedaudz vecāko Tisdeilu satuvinājās, dzīvojot un spēlējot Vācijas klubā "Royals". Patlaban pāris dzīvo ASV.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!