Foto: Privātais arhīvs

Televīzijas šova Pelnrušķīte pēdējās sezonas uzvarētāja un topošā rakstniece Kristīne Teilāne, neraugoties uz divdesmit piecu gadu vecuma starpību, saderinājusies ar savu draugu - tetovētāju Agri Krūmkalnu (abi kopā attēlā).

Savas attiecības pāris neafišē un ar presi runā izvairīgi, tomēr par priecīgo notikumu abi informējuši draugus, sociālajos tīklos nomainot attiecību statusa maiņu uz "saderinājušies".

Jau ziņots, ka Teilānes privāto dzīvi jau nākamajā dienā pēc uzvaras televīzijas šovā satricināja dažādi sarežģījumi - viņas toreizējā drauga, mākslinieka Kaspara Gaiļa, nodevība, kurš vienlaicīgi uzturēja romantiskas attiecības gan ar Kristīni, gan sava jaunākā bērna māti Sandiju Loginu, kā arī Sandijas vēršanās policijā, apsūdzot Kristīni fiziskā vardarbībā.

No pārdzīvojumiem Kristīne atguvās, izmantojot šovā iegūto balvu 5000 eiro apmērā un dodoties uz Ameriku pie draudzenes. Ceļojumā tapusi arī Kristīnes otrā grāmata Mans Pelnrušķītes stāsts, kurā izklāstīti iepriekš minētie notikumi meitenes privātajā dzīvē.

Teilānes pirmā grāmata - stāstu krājums Odinochka jeb Vientuļniece - tika izdots šī gada aprīlī, un tās prezentācija notika mūzikas klubā NabaKlab Vecrīgā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!