Foto: DELFI

Šobrīd aktīvi rit saimnieku pieteikšanās TV3 iepazīšanās projekta Saimnieks meklē sievu trešajai sezonai, un DELFI Izklaidei tapis zināms kāds priecīgs jaunums - šova pirmajā sezonā iepazītā Gunita Vaikule gaida mazuli.

Gunita pirmajā sezonā cīnījās par "dabas bērna" Kaspara Vaikuļa (abi attēlā) sirdi. Abu starpā uzplauka patiesas jūtas, un 2013. gada rudenī viņi mija gredzenus.

Sākoties jaunās sezonas atlasei, šova veidotāji informējuši, ka vienam no šova pāriem nesen piedzimis mazulis, bet cits ir atvases gaidībās.

Par vecākiem pērn kļuvuši Sandis Birkenbergs un viņa Marita, kuri, kā liecina sociālo tīklu aktivitātes, audzina nepilnu gadiņu veco Kārli, bet pāris, kuri gaida mazuli, acīmredzot ir Gunita un Kaspars Vaikuļi, kuri ir otrs no šovā laimi atradušajiem pāriem.

Jāatgādina, ka par apspriestāko mazuli šovā kļuvis mazais Raimonds Saulgaitis Burka - šova skandalozākās varones Magones Burkas un brašā guļbūvju celtnieka Venta Vītola dēlēns, kurš tika ieņemts šova laikā.

Kā liecina portāla Skaties.lv informācija, šobrīd šova Saimnieks meklē sievu trešajai sezonai pieteikušies jau 30 saimnieki, bet tie, kuri vēl nav paguvuši, to var izdarīt šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!