Foto: Publicitātes foto

Lai gan pagājušā gada izskaņā šķita, ka šova Saimnieks meklē sievu trešā sezona veselam pulciņam tās dalībnieku būs palīdzējusi sakārtot mīlas dzīvi, gada sākumā šovmeņi ziņo par vienu šķiršanos pēc otras. Arī skaistā līgaviņa Gunda Jandava (attēlā) pārdomājusi par kāzām.

Gundas mēģinājums veidot attiecības ar šova saimnieku Ģirtu Brumsonu izvērtās ļoti neveiksmīgs, taču simpātiskajai meitenei īstā laime uzsmaidīja pēc šova. Ekrāna kaislību laikā Gundai sociālajos tīklos uzrakstījis kāds vīrietis, kurš vēlējies izteikt komentāru par šovu,

"Viss sākās ar sarunām par šovu. Nu tas ir aizgājis tik tālu, ka man pirkstā ir gredzens," priecīgu ziņu decembra sākumā atklāja Gunda, apgāžot arī Ģirta izteikumus par to, ka viņas mērķis šobrīd ir slava nevis attiecības.

Vēl decembra sākumā simpātiskā meitene uzsvēra, ka jūtas gatava kāzām, vienkārši vajadzējis satikt īsto cilvēku. Tagad Gunda savos apgalvojumos vairs nav tik kategoriska. Meitene uzsver, ka ar kāzām nedomā steigties.

"Tuvāko pāris gadu laikā netaisos precēties, karjera man ir pirmajā vietā," DELFI Izklaidei savus tuvāko gadu plānus atklāj Gunda, kura šobrīd studē Rīgas Stradiņa universitātē.

Viņa var pastāstīt, ka saderinātajam Ādažu hokejistam gan šajā ziņā bijis cits viedoklis. Puisim nav paticis fakts, ka Gunda kā primāro nostāda karjeru un nevēlas uzreiz precēties.

"Puisis cerēja, ka saderināšanās manas domas mainīs. Tas man šobrīd lika attiecības uzlikt uz pauzes," atklāj simpātiskā saimnieku šova dalībniece.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!