Foto: Privātais arhīvs

Aizvadītajās brīvdienās sajūsmu un arī mulsumu saviem sociālo tīklu sekotājiem izraisījuši fitnesa entuziaste un divu bērnu māmiņa Madara Kiviča un ASV dzīvojošais latviešu režisors Miks Ozoliņš – abi publiskojuši mīļu kopbildi, kas papildināta ar divdomīgu aprakstu.

Madara melnbaltajai kopbildei pievienojusi vairākus tēmturus – "saķērušies", "norāvis jumtu" un citus. Bildi savā foto blogā pārpublicējis arī Miks. "Kā tik dzīvē negadās," fotogrāfijas aprakstā lakoniski norādījis režisors.

Madaras un Mika kopbilde brīvdienās kļuvusi par īstu sensāciju, liekot izskanēt dažādiem minējumiem par abu jauno cilvēku attiecību statusu, un ne viens vien komentāros apvaicājies, vai abi kļuvuši par pāri.

Tiesa, nedz Miks, kurš šopavasar bija ieradies Latvijā, nedz Madara konkrētu atbildi nav snieguši. Abi saglabājuši noslēpumainības plīvuru, oficiāli nekomentējot savu attiecību statusu.

Atgādinām, ka jau 1. aprīlī Miks un Madara padalījās ar kopbildi, kas daudziem gan lika domāt, ka abu simpātijas ir tikai aprīļa joks.

View this post on Instagram

🙈 #saķērušies 💕 #norāvisjumtu2019 #ajumtatanava 🤣 #newchallenge ==》 #noravisjumtuchallenge ⚡

A post shared by Madara Kiviča (@madara.kivica) on Apr 12, 2019 at 8:06pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!