Foto: Publicitātes foto

Par vienu no mediju apspriestākajām personām šovasar uzskatāma dziedātāja Samanta Tīna (attēlā). Simpātiskā meitene šovasar kļuvusi īpaši slaida, un šī iemesla dēļ viņai uzreiz steidz piedēvēt anoreksiju. Samanta atklāj, kas patiesībā ir viņas kalsnuma iemesls.

"Ar mani viss ir kārtībā. Par spīti dzeltenās preses runām, man nav ne anoreksijas, ne bulīmijas, un es neesmu arī cērmju ēšanas vēstnese," sarunā ar DELFI Izklaidi par nācijas satraukumu sirsnīgi pasmejas dziedātāja.

Samanta atklāj, ka nekādas īpašas diētas nav ievērojusi, un pat ar sportu pēdējā laikā sanācis iepauzēt. "Esmu notievējusi stresa un daudzo darbu dēļ," atklāj Samanta, kurai, kā jau pieprasītai skatuves māksliniecei, vasara ir saspringtākais darbu laiks.

Tieši aizņemtības dēļ Samanta šobrīd īpaši neiespringst uz savām ķermeņa aprisēm, un viņu uzjautrina tautieši, kuri par viņas augumu domā viņas vietā. Taču māksliniece uzsver, ka sevis badināšana nekādā ziņā nav viņas mērķis, un arī fanēm iesaka tā vietā, lai tiektos pēc kārnuma, pirmkārt koncentrēties uz savu labsajūtu.

"Sievietes paliek sievietes - mums nekad neliksies, ka izskats ir pietiekami labs. Arī mani mans augums vēl līdz galam neapmierina, gribētos vairāk tonusa. Taču es jūtos harmonijā ar sevi un mīlu sevi tādu, kāda es esmu. Šobrīd sanācis vairāk notievēt daudzo darbu dēļ.

Bet tievēšana nav mans pašmērķis, un arī citus nemudinu tievēt," uzsver Samanta.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!