Foto: LETA/Privātais arhīvs
Stiliste un skaistumkonkursu dalībniece Ina Ozoliņa sniegusi pirmo interviju pēc krasā dzīves pavērsiena, izejot par sievu pie slavenā hokejista Sanda Ozoliņa un sagaidot abu kopīgo mazuli. Intervijā žurnālam "Santa" viņa atklāj, kā abi iepazinušies un cik grūti bijis tikt pie bērniņa.

Ina Ozoliņa, kura iepriekš bija zināma kā Ina Avlaševica, par laulību faktu pavēstīja pašā gadu mijā, taču nu zināms, ka patiesībā Ozoliņi oficiāli ģimeni nodibināja pērnajā vasarā pēc sešu gadu draudzības. Novembrī Ina dāvaja Sandim trešo dēlu, kurš nosaukts par Oliveru Vinstonu.

Sarunā ar Inetu Meimani žurnālam "Santa" Ozoliņa kundze atklāj, ka pie mazuļa tikt bijis grūti – ceļš garš un zaudējuma sāpju pilns. Pāris piedzīvojis vairākus neveiksmīgus mākslīgās apaugļošanas rezultātus un jau noskaņojās meklēt palīdzību ārzemēs, taču tad notika brīnums – mazais Olivers pieteicās dabiskā ceļā. Grūtniecības izskaņā Ozoliņa slimoja ar kovidu, dēls piedzimis precīzi desmitajā izslimošanas dienā.

Vaicāta, kā abi iepazinās, Ina stāsta, ka tas noticis darbā: viņa grimējusi hokejistu kāda žurnāla fotosesijai. "Sandi iepriekš nepazinu. Protams, viņš acumirklī atstāja iespaidu, arī uz mani iedarbojās viņa harisma," atklāj Ina un piebilst, ka uz pirmajām kopīgajām pusdienām ieradusies ar vīna pudeli, nezinādama, ka Ozoliņam ar alkoholu ir sarežģītas attiecības un viņš nedzer.

Intervijā "Santai" Ozoliņa kundze nenoliedz, ka viņu vienmēr saistījuši par pašu vecāki vīrieši. 27 gadu vecumā viņa laida pasaulē meitu Vivjenu, kuras tēvs ir būvnieks Ainārs Pauniņš, 20 gadus vecāks par Inu.

Prāva gadu starpība ir arī ar Ozoliņu. "Jā, tāda vilkme un gaume. Vienmēr esmu skatījusies uz nosvērtu, dzīvē stabilu vīrieti. Nesaku, ka tādi nav mani vienaudži, bet mans skatiens parasti vērsts uz cilvēku briedumā," viņa skaidro.

Apprecēties bijis Sanda lēmums un iniciatīva. Abi sarakstījušies neafišējoties un balli rīkos tad, kad vairs nebūs pandēmijas ierobežojumu. Ozoliņa kundze apzinās, ka fakts, ka viņš tagad ir precēts vīrietis, kādai sievietei salauzis sirdi...

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!