Foto: DELFI

Mīlas jūtas uzplaukušas starp diviem bēdubrāļiem – pēc skaļas attiecību izbeigšanas ar iepriekšējiem partneriem viens pie otra ceļu atraduši hokejists Sandis Ozoliņš (attēlā) un TV3 ziņu diktore Agnese Vārpiņa. Pirmo reizi kopā sabiedrībā abi izgāja 20. jūlija vakarā Salacgrīvā, apmeklējot mūzikas festivālu Positivus.

Festivālā Positivus jaunais mīlas pāris kopā baudīja vairāku mūziķu priekšnesumus, un, kā novēroja citi festivāla apmeklētāji, savas jūtas no apkārtējiem īpaši slēpt necentās. Lai gan no fotogrāfu objektīviem pāris vairījās, laikā, kad to apkārt nebija, abi sadevās rokās un vērās viens otrā mīlas pilnām acīm.

Kā raksta žurnāls Privātā dzīve, pāris festivālā bija manāms piektdienas vakarā, kad abi baudīja galveno mākslinieku uzstāšanos, un mūzikas mīļotāji redzējuši abus klausītāju rindās arī sestdien.

Agnesi un Sandi vieno bēdīga iepriekšējā attiecību pieredze. Sandis 2011. gada sākumā oficiāli šķīra 15 gadus ilgušo laulību ar sievu Sandru, kurā dzimuši divi dēli. Vēl šķiršanās procesa laikā viņš uzsāka romānu ar bijušo televīzijas darboni Annu Lieckalniņu, taču šopavasar abu ceļi šķīrās pēc divu gadu ilgas draudzības.

Savukārt Vārpiņa šī gada sākumā oficiāli izšķīrās no vīra - lektora Nikolaja Šestakova, ar kuru abiem ir kopīgs dēliņš, kuram pašlaik ir četri gadi.

Tie, kuri aktīvi seko līdzi smalko aprindu mīlas intrigām, jau nedaudz nosmīn par to, ka Ozoliņš gaumi uz sievietēm joprojām nav mainījis. Ja iepriekš visi uzjautrinājās par to, ka Lieckalniņas izskatā sportists atradis savas sievas kopiju, tiesa, nedaudz jaunāku, tad tagad baumu mīļotāji nevar vien nopriecāties par to, cik Vārpiņa ir līdzīga Lieckalniņai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!