Foto: LETA

Leģendārais latviešu hokejists Sandis Ozoliņš, kuram šovasar apritēja 46 gadi, ir tēvs diviem jau pieaugušiem dēliem Kristoferam un Robertam, kuri nākuši pasaulē viņa izjukušajā laulībā ar sievu Sandru. Šoruden sportists atklājis – viņš labprāt vēlreiz kļūtu par tēvu.

Pašmāju presē savulaik dedzīgi tika iztirzāta hokejista privātā dzīve un attiecības ar sievietēm, bet pēdējos gados viņa personīgo dzīvi apvijis noslēpumainības plīvurs. Intervijā žurnāla "Santa" jaunākajā numurā Ozoliņš atklājis – viņam profesionālā sporta dēļ daudz nācies ziedot un viņš ļoti vēlētos vēlreiz izbaudīt īstu ģimeni.

"(..) Līdz nesenam laikam visa mana pasaule galvenokārt sastāvēja tikai no hokeja. Personīgajā dzīvē nevarēju būt kādam etalons un pats sev uz pleca uzsist: "Jā, Sandi, malacis!" Zinu, ko noteikti vēl gribētu, – lai augstākais spēks vai Dievs, kā nu kurš to sauc, man ļautu vēlreiz izbaudīt ģimeni. Tā, kā es to saprotu. Un lai šajā ģimenē būtu arī bērniņš. Un lai es varu viņu izaudzināt par labu, iejūtīgu, izpalīdzīgu cilvēku. Tas, protams, nenozīmē, ka mani jau pieaugušie dēli tādi nav. Bet mana personīgā piedalīšanās šajā procesā, laiks un uzmanība – to es gribētu piedzīvot," stāstījis Ozoliņš.

Hokejists arī atklājis, ka viņam šobrīd ir draudzene, tomēr sīkāk šīs attiecības nav apspriedis. Savukārt uz delikāto piebildi, ka Ozoliņam savā vecumā, domājot par bērnu, jāizvēlas ne gluži viņa vienaudze, sportists atbildējis, ka "tā jūs sakāt, bet tas nav obligāti".

Ozoliņš licis noprast, ka vecuma starpībai starp sievieti un vīrieti viņš nepiešķir lielu nozīmi. Viņaprāt, viss ir atkarīgs no katra cilvēka brieduma pakāpes.

"Katram cilvēkam ir savs brieduma periods. Man, piemēram, šķiet, ka es joprojām esmu nenobriedis vīrietis. Esmu aizkavējies par gadiem desmit. Gribētos teikt, ka savā psiholoģiskajā briedumā esmu 35 gadus vecs. Bet, turpinot tēmu, nav tādu noteikumu, kurā vecumā ko var un ko nevar darīt. Toties var atrast vidusceļu un vienojošo. Un, teiksim tā, var arī nedaudz paciest un pieciest," piebildis hokejists.

Atgādinām, ka 2010. gadā pašmāju medijos izplatījās ziņas, ka pēc vairāk nekā desmit gadu ilgas kopdzīves tiek šķirta Sanda un viņas sievas Sandras laulība, kurā dzimuši divi dēli. Tajā pašā gadā sportists saviesīgus pasākumus sāka apmeklēt kopā ar bijušo TV raidījumu vadītāju Annu Lieckalniņu, kura nu ir precējusies un dēvējama par Annu Krimeli.

2012. gadā Sandis un Anna pat paziņoja par saderināšanos, bet jau nākamā gada izskaņā šī daudz apspriestā savienība pajuka.

Savukārt 2014. gadā pašmāju prese vēstīja, ka Ozoliņš uzsācis attiecības ar par viņu krietni vien jaunāko modeli Samantu Priedīti, bet vēlāk arī šīs attiecības izjuka.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!